Det store penisspørsmålet

av - februar 3, 2006 - Kommentarer (344)

Teller størrelsen?

Norwegian Anaconda, laksen, pikken, penisen, kjønnet, junior, tissen, kuken, kølla, Elvis, snurrebassen, tisseluren, staven, hesten, snabelen, pølsa, knaggen, stangen, den enøyde banditt, enøyde monsteret, enøyde slangen, stempelet, stauren, snorkelen, snoppen, spydet, jernet, stålet, kjøttfløyta, pålen, løken, snadden, Pelle,  staken. Det sies at kjært barn har mange navn.

Vi snakker om peniser. Selve symbolet på manndom og maskulinitet. En kilde til så mye glede når alt fungerer og er vel, og så mye bekymring dersom noe ikke er helt i orden. De fleste menn er opptatte av form og størrelse. Er den stor nok? Stiv nok? Er den skjev? Hva er normalt? Slike spørsmål mottar jeg mange av.

Gutter oppdager penisen sin tidlig. Den henger liksom der, og før eller senere dylter man bort i den og blir kjent. Et livslangt og nært forhold er etablert. Etter hvert som man vokser til holder man i den og øver seg på presisjonskunster som det å treffe doskålen, lage mønster i snøen eller tisse i kryss med kompisene. Det skal sies at det også finnes voksne menn som henfaller til lignende aktiviteter etter noen øl.

Med tid og stunder får penisen også en mer og mer viktig seksuell funksjon. Til å begynne med er det kanskje en solitær aktivitet, bortsett fra enkelte gutter som deltar i  masturbasjonskonkurranser.  Etter hvert er det dags for debut, og om man er heterofil skal penisen ut å gjøre seg kjent med kvinnekjønnet. Med et er størrelsen ikke bare noe man sammenligner med gutta i dusjen, men også noe som skal gjøre den utkårede fornøyd.

Har størrelsen noe å si? Ordspråkene er mange: ”Bedre med en liten og kjapp, enn en stor og slapp.” ”Det er ikke størrelsen på båten, men bevegelsen på sjøen.” ”Det er ikke størrelsen, men hvordan du bruker den.” osv. Enkelte vil hevde at dette mest av alt er de hensynsfulle svarene, og at sannheten er at de som sier noe annet enn at størrelsen teller – lyver. Det argumenteres med at ingen dildoer produseres i små størrelser, og at mange kvinner skryter av partnerens størrelse.

Hva betyr størrelsen for eieren selv? Det er grunn til å tro at størrelsen på penis er av betydning for menns seksuelle selvtillit. Mange menn har dog urealistiske forestillinger rundt hva som er normalt. I følge Kinsey-rapporten er middelverdien for penislengde 15 centimeter i erigert tilstand, og de fleste befinner seg innenfor et 13-18 centimeters intervall. Først når penisen er mindre enn 9 centimeter (erigert), regnes den som en mikropenis. Man måler penis fra roten, langs oversiden og ut mot enden av penishodet. De fleste har en liten skjevhet, men så lenge det ikke vanskeliggjør vaginal eller anal penetrering regner man det ikke som indikasjon for behandling. Forøvrig er det kanskje et moment at dagens penisstørrelser er et resultat av århundrer med naturlig seleksjon. Det vil si at de mennene som kvinnene gjennom tidene har funnet attraktive, har fått avkom, og videreført sine gener – inkludert disposisjoner for penisstørrelse. 

Så hva er den perfekte størrelsen? Jeg tror svarene vil være like mange som antall forskjellige kvinner. Først og fremst handler det om at to partnere skal passe sammen. En kvinnes vagina er ca 10 centimeter dyp, noen er større og andre mindre. Det er uansett grenser for hvor mye man kan få plass til. Om penis er stor i forhold til vagina kan det skape vansker i form av smertefull inntrengning mv. Er forholdet det motsatte, kan det gi en følelse av redusert kontakt. Dette kan imidlertid kompenseres ved at kvinnen bruker PC-muskelen aktivt og kniper rundt han, noe som forsterker begges orgasme.

Til slutt, noen kvinner leter etter synlige indikasjoner på hva mannen har innenfor bukselinningen. Er det sammenheng mellom penisstørrelse og mannens etnisitet, lengde, størrelse på hender, føtter, nese, forskjeller mellom ring- og pekefinger osv? Svaret er at forskningen er svært sprikende, og mitt råd er uansett som følger:
Velg den mannen du LIKER best!

Hva sier dere?
 
Har størrelsen betydning?
Hvis så; hvorfor dét – og hva er viktigst; lengde eller tykkelse?
Hvem er mest opptatt av penisstørrelse – menn eller kvinner?
Hva kaller dere egen eller partners penis?
Hvordan er deres forhold til egen eller partners penis?

  

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Lagret under: penis, penisstørrelse, samliv, sex

344 kommentarer   Legg igjen en kommentar

 • 1. bloggermann  |  februar 3, 2006 at 12:41 pm

  Jeg er mann! ;)

  1: Tja den har vel en viss betydning, hverfall for mannens prestasjons selvtillit. Har jo i evinnelige tider vært ett tema, og alle lar seg vel påvirke. Men penisen er vel en del av en hel kropp og ett sinn?

  2:Her har eg ikke noe svar, men er jo mange hjelpemidler på markedet for å hjelpe på tykkelse, som pensringer bl.a.(i ulike former å farger) Uansett kan det jo være spennende å variere og eksperimentere..

  3:Menn, tror eg…, men de snakker lite om det, men skritliggjør sikker mange spørsål tilekspertene ;)

  4:Junior/kompisen min

  5:Jeg har ett godt forhold til kompisen min, selv om han av og til vil gå sine egne veier.. Eg prøver å veilede han så godt eg kan, og prøver å fortelle han at han er en del av en hel kropp, ;)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 2. -  |  februar 3, 2006 at 2:29 pm

  hva med ulldotten

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 3. Hannkjønn  |  februar 3, 2006 at 2:31 pm

  4. Beistet.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 4. Globo  |  februar 3, 2006 at 2:35 pm

  Snorgelen

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 5. Mann  |  februar 3, 2006 at 2:36 pm

  4. Bamse Brakar

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 6. Laila  |  februar 3, 2006 at 2:39 pm

  1. Jepp!

  2. Damer som sier det ikke har noe å si om junior er fem eller 15 cm lang, juger. Tykkelse er dog viktigst.

  3. Definitivt menn.

  4. Dongolainen. Evt. Dong-o-matic.

  5. Meget, meget godt!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 7. Kjell.T.Ring  |  februar 3, 2006 at 2:39 pm

  Skinnfilla

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 8. Tramp  |  februar 3, 2006 at 2:39 pm

  jeg kaller kuken min for basse jeg, han lystrer til det ;)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 9. Ole  |  februar 3, 2006 at 2:40 pm

  Hva sier dere?

  - Minst mulig egentlig. Jeg foretrekker å holde kjeft mesteparten av tiden. ;)

  Har størrelsen betydning?

  - Ikke noe særlig for min egen del, men det er helt sikkert de som er veldig opphengt i akkurat det, både menn som kvinner.

  Hvis så; hvorfor dét – og hva er viktigst; lengde eller tykkelse?

  - Kan like godt legge til spørsmålet “hvorfor ikke?”. Jeg har liksom aldri kommet over en person som har fått meg til å tenke: “Fytti…! Nå føler jeg meg liten.” Selv om jeg skulle komme over en sånn person, tviler jeg på at jeg ville tenkt mye/lenge over det. For min egen del er det nesten det samme som å finne en person som er høyere enn meg, har hvitere tenner enn meg eller hva enn det måtte være.

  Hvem er mest opptatt av penisstørrelse – menn eller kvinner?

  60/40 vil jeg våge å påstå. Ikke det at jeg har vært med på eller overhørt en samtale mellom to staute karer som f.eks.: “Jeg er større enn deg” “Ikke narr meg til å le!” Det ligger å lurer i hodene våres, mer enn hos damene tenker jeg, men det er ikke akkurat det vi prater mest om.

  Hva kaller dere egen eller partners penis?

  - Tja… jeg kaller’n nå for pikken jeg da, men det er blandt kamerater.

  Hvordan er deres forhold til egen eller partners penis?

  - Skal ikke klage, ikke i det hele tatt. Jeg er happy, den er happy… vi er happy sammen ^.^

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 10. gutt 21  |  februar 3, 2006 at 2:41 pm

  Jeg tror uansett ikke på kvinner som sier at størrelsen ikke teller, ikke at jeg har en uvanlig stor en selv. Men det faktum at det er friksjon mot veggen i vaginaen som gir kvinnen glede, kommer man ikke bort ifra. Det finnes selvsagt andre måter å få ei jente til å komme på, men den vaginale er best for dem! Det ligger stort press på gutta i form av størrelse og prestasjon, noe som jeg opplever som vanskelig. Personlig føler jeg at jeg er best med ei jente jeg har hatt et seksuelt forhold til lenge, at du er vant til henne, hennes kropp, og hvordan hun reagerer på forskjellig stimuli!

  Jenter, rett opp hvis jeg tar feil;)

  Mvh.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 11. -  |  februar 3, 2006 at 2:41 pm

  Vesle Krestjan

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 12. Jente, 26  |  februar 3, 2006 at 2:42 pm

  Har størrelsen betydning?

  Jeg støttet utsagnet “ikke størrelsen, men hvordan man bruker den” helt til i sommer….da oppdaget jeg at liten dessverre ikke strakk helt til… HAn kunne forsåvidt ikke bruke den heller da…men var uansett en stor fiasko!! Men nå har jeg stort sett vært sammen med relativt velutstyrte menn.Når det er sakt; mine beste opplevelser har jeg hatt med en som er litt kortere enn andre jeg har vært borttil, da gjør det ikke vondt uansett hvordan man gjør det :) noen stillinger er rett og slett vonde da man bånner skikkelig :(

  Så min mening er altså; det er tykkelsen det kommer mest ann på.

  Hvordan er deres forhold til egen eller partners penis?

  Jeg elsker peniser!! :) må være noe av det vakreste som finnes!!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 13. -  |  februar 3, 2006 at 2:42 pm

  1: ja

  2: begge deler

  3: menn, de ser den hver dag

  4: trofast

  5: har et godt forhold til han, selvom han kan kreve litt for mye oppmerksomhet til utider.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 14. Kar  |  februar 3, 2006 at 2:42 pm

  4 ynglepinnen

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 15. Rosewell  |  februar 3, 2006 at 2:43 pm

  Penis har mye å si for selvtilliten.

  Og den som sier at størrelsen ikke betyr noe, lyger.

  skulle gjerne hatt 20cm kuk jeg alså…men men…man kan ikke få alt her ilivet…

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 16. Nårrbagga  |  februar 3, 2006 at 2:45 pm

  Jeg er selv såpass heldig å ha en penis i overkant av normalt…

  Kvinner har en tendens til å si at størrelsen ikke har noen betydning, men når de er sammen med noen som har en grei størrelse kommer sannheten frem.

  Det har seg jo også slik at det finnes jenter jeg ikke kan ha god sex med rett og slett fordi det gjør vondt for henne. Hun vil nok da foretrekke en mann med vanlig størrelse…

  Det finnes en kvinne for alle menn :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 17. solstråla  |  februar 3, 2006 at 2:45 pm

  Vi er fire kvinner:) Ja, størrelsen har betydning, bra lengde og tykkelse gir bedre forutsetning for nytelse. Vi elsker penis, synes jernet og junior er bra navn. Det beste er når vi elsker den som bærer den også:)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 18. Ane  |  februar 3, 2006 at 2:46 pm

  1) Nei

  2) tykkelse kanskje?!? hvis han ikke “fyller” opp dama saa blir det ikke “dritbra” liksom

  3) tror at baade menn og kvinner er ganske opptatt av stoerrelser jeg. menn fordi de er redde for aa ikke vaere store nok for dama, og damer fordi de snakker om det til venninner?!?

  4) og 5) har ikke kjaereste…. :(

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 19. Herman  |  februar 3, 2006 at 2:49 pm

  noen jenter her som vet hvor dyp vagina de har? Jeg har ikke tommestokk og kunne derfor tenke meg å utføre en målig i form av hvor langt jeg kommer inn i dere. Er greit om flere melder seg slik at vi kan få en pålitelig måling.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 20. Arne Olav  |  februar 3, 2006 at 2:52 pm

  Fest kjepp

  That’s what it is :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 21. junior  |  februar 3, 2006 at 2:53 pm

  jeg har micrpenis. det er skikkelig kjipt, den er bare 9,5 cm på en god dag. det som er værst er at de damene jeg har liggi m begynner å le :( noen som har samme problem?

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 22. mike hunt  |  februar 3, 2006 at 2:55 pm

  Sneipen

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 23. mann32  |  februar 3, 2006 at 2:55 pm

  det er mulig at størrelsen har noe å si, når det er sagt, så er min IKKE så veldig stor, men jeg sender dama til himmels HVER gang =)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 24. Long John  |  februar 3, 2006 at 2:56 pm

  Kuk og fitte skal sammen sitte.

  At størrelsen matcher er alfa og omega.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 25. Han far  |  februar 3, 2006 at 2:57 pm

  Her i høvan (Nord) kalle vi det bare en kuk. Ellers når det e i livlig sælskap kalles han vel gjærne Tykjestaven eller Frelsarn… “kom så ska du få kjenne Tykjestaven”

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 26. Glenn Rodney  |  februar 3, 2006 at 2:58 pm

  Frøydpinnen og festkjeppen er slagere her i gården.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 27. oioioi  |  februar 3, 2006 at 3:00 pm

  den heter pikkjin.

  Jeg lurer på hvor dyp forskjellige jenter er ! :p

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 28. jente 25  |  februar 3, 2006 at 3:02 pm

  Har størrelsen betydning?

  Ja, den har jo det. Men ikke så mye som menn kanskje vil tro. Selvfølgelig skal den ikke være bitteliten, men så absolutt ikke “pornostor” heller, det gjør faktisk vondt! Min partner er vel muligens litt under middels, men jeg har aldri hatt bedre sex enn nå. Så det har mye å si hvordan man passer sammen, og hvordan den blir brukt:)

  Hvis så; hvorfor dét – og hva er viktigst; lengde eller tykkelse?

  Tykkelse er viktigst

  Hvem er mest opptatt av penisstørrelse – menn eller kvinner?

  Tror veldig mange kvinner er det, men enda flere menn. Men menn tror vel muligens at kvinner er mer opptatt av den enn det som faktisk er realiteten.

  Hva kaller dere egen eller partners penis?

  Veldig lite oppfinnsom der; tissen..

  Hvordan er deres forhold til egen eller partners penis?

  Jeg elsker den!! Før jeg traff kjæresten min hadde jeg et litt annet forhold til mine sexpartneres utstyr, brydde meg ikke særlig om det, så lenge jeg ble tilfredsstilt. Men nå elsker jeg å holde på med den, både med hender og munn, og selvfølgelig vaginalt og analt. Jeg pleier alltid å sovne med den i hånden, både hvis vi har hatt sex eller ikke.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 29. Anonym jente  |  februar 3, 2006 at 3:03 pm

  Har størrelsen betydning?

  Ja, helt klart! Ingenting er så demotiverende som en liten, tynn sak og jeg må spørre: Er den inni nå? Det slipper jeg heldigvis nå, men har opplevd det før.

  Hvis så; hvorfor dét – og hva er viktigst; lengde eller tykkelse?

  Størrelse har betydning for ordentlig å kjenne deilige bevegelser, gjerne litt rått og hardt. Både tykkelse og lengde teller i så måte!

  Hvem er mest opptatt av penisstørrelse – menn eller kvinner?

  Vet ikke. Jeg er i hvert fall!

  Hva kaller dere egen eller partners penis?

  Lekepinne

  Hvord
  an er deres forhold til egen eller partners penis?

  Partners penis er perfekt! Deilig tykk og lang!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 30. Kævel´n  |  februar 3, 2006 at 3:04 pm

  Kævel´n er et bra navn

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 31. Benjamin  |  februar 3, 2006 at 3:07 pm

  Jeg kaller min for sædslegga…

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 32. Satans_Sendebud  |  februar 3, 2006 at 3:07 pm

  Har størrelsen betydning?

  så lenge den ikk er for liten eller for stor er jeg nok sikker på at bruken av den er det viktigste.

  Hvis så; hvorfor dét – og hva er viktigst; lengde eller tykkelse?

  Tykkelsen må da være viktigst ettersom det er den som skaper “friksjonen” og slikt.

  Hvem er mest opptatt av penisstørrelse – menn eller kvinner?

  Kvinner tror jeg. Før ville jeg sagt menn, men etter å ha sett noen episoder av kvinne serier som “frustrerte fluer”, ally mc.beal og ikke minst sex in the city så tror jeg det er blitt annerledes. det er inn for jenter å like “store greier”. Gutter snakker vell ikke stort om slikt.

  Hva kaller dere egen eller partners penis?

  kaller…? Den har ikke noe navn dessverre :P

  Hvordan er deres forhold til egen eller partners penis?

  Selv føler jeg meg ikke god nok for damen, men hun liker den meget godt så lar ikke mine tanker komme ut i det fri.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 33. -  |  februar 3, 2006 at 3:08 pm

  Frøpinne

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 34. Arne  |  februar 3, 2006 at 3:09 pm

  Frøpinne

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 35. Tobben  |  februar 3, 2006 at 3:10 pm

  Dama kaller min for : Ingrid Alexandra!!!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 36. Enorm Eik  |  februar 3, 2006 at 3:10 pm

  Skjeden forlenges når man har samleie… Jeg har 20-21 cm, og ingen problemer med å kjøre den helt til bånns bare dama er godt varmet opp og vi har holdt på en stund. Tror det å ha stor pikk hjelper på selvtilliten. Får tilfredstillelse av at damene synes den er svær… og når de sier det er den største de har hatt. Jeg er lys og ganske slank, så jeg tror ikke det er så mange som mistenker at jeg er godt utstyrt. Hat hatt et par avslag pga. størrelsen ( på noen og tjue damer ), men resten har gått på. Tror få har angret. :-)

  I min erfaring er mørkere menn større i kjeften enn de er i buksa. Husker en som var halvt svart i klassen min, han var mye større enn meg og pikken var ikke større enn at den såvidt stakk ut av kroppen. Ikke rart han hadde problemer med å snakke med meg…

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 37. Førkja  |  februar 3, 2006 at 3:13 pm

  Har størrelsen betydning?

  Joda, det har den vel.

  Hvis så; hvorfor dét – og hva er viktigst; lengde eller tykkelse?

  Tykkelse!

  Hvem
  er mest opptatt av penisstørrelse – menn eller kvinner?

  Menn tror jeg, men kvinner er også litt opptatt av det og snakker en del om det.

  Hva kaller dere egen eller partners penis?

  Herman :)

  Hvordan er deres forhold til egen eller partners penis?

  Veldig godt, han er stor 19-20 cm og det liker vi :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 38. spacy  |  februar 3, 2006 at 3:13 pm

  jo mein nu at tykkelse å lengde har nåkka å sei.. man skal jo kjenn nåkka :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 39. -  |  februar 3, 2006 at 3:14 pm

  Magic Stick :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 40. John  |  februar 3, 2006 at 3:15 pm

  Dette temaet er blitt diskutert i det uendelige og til det uendelig kjedelige.

  Svaret på om penis er for stor/liten er enkelt: Dersom du har en vanlig til litt over gjennomsnittet stor penis og vet hvordan du skal bruke den, så pleier det som regel fungere ganske bra.

  Dersom den er under 10cm eller over 25cm så krever det litt mer fantasi og kreativitet fra begge parter.

  Værre er det ikke…

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 41. SnadderKåre  |  februar 3, 2006 at 3:16 pm

  1) Ikke for meg, men dybde betyr noe….

  2) Tykkelse

  3) Menn

  4) Løken

  5) Takk, bare bra.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 42. gutt17  |  februar 3, 2006 at 3:16 pm

  jg kaller min lille gutt

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 43. -  |  februar 3, 2006 at 3:17 pm

  jeg synes ofte de som har litt liten eller tynn prøver å kompensere med VELDIG raskt og hardt. Det blir veldig stresset og overhode ikke deilig eller sexy

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 44. Gutt15  |  februar 3, 2006 at 3:18 pm

  Jeg har hvertfall ikke junior:P..kuk og fitte sammen sitte.;-)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 45. guten veitu  |  februar 3, 2006 at 3:18 pm

  jeg har vel kanskje ikke det som kalles “micropenis”, men den er “bare” 12-13 cm… men veit ikke hva det har å si for jentene ennå, da:P

  vi bruker vel de samma orda her, vel. vennegjengen min bruker” magic-stick, joy-stick o.l.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 46. Olsar  |  februar 3, 2006 at 3:20 pm

  Olje sylen… beise flaggstanga…

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 47. Anders  |  februar 3, 2006 at 3:20 pm

  spærm slegge

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 48. André  |  februar 3, 2006 at 3:21 pm

  1) Har størrelsen betydning?

  Nei,

  hvis størrelsen på pikken er av betydning for deg,

  har du ikke selvtillit.

  2) Hvis så; hvorfor dét – og hva er viktigst; lengde eller tykkelse?

  Selvtillit er ikke noe man har, det er noe man får, følgelig;

  Fitte gir selvtillig

  3)Hvem er mest opptatt av penisstørrelse – menn eller kvinner?

  Kvinner.

  Det er ikke det man har,

  men det man vil ha som er av interesse,

  ergo,

  menn er i all hovedsak opptatt av fitte.

  4)Hva kaller dere egen eller partners penis?

  lillegutt

  5)Hvordan er deres forhold til egen eller partners penis?

  Som det bør være :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 49. Rosewell  |  februar 3, 2006 at 3:23 pm

  se for dere en 0.5L coca cola flaske. Se for dere hvor mye væske det er oppi flasken. Hvis en penis er like lang som det er fra toppen av væsken inni flaska helt ned til bunnen, er det ok størrelse?

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 50. Søte Victoria  |  februar 3, 2006 at 3:25 pm

  Ærlig talt, dere- det kommer helt klart ann på begge deler! Både størrelse OG tykkelse! Hele våre venninengjeng har diskutert det og det er ingen tvil! Det hjelper ikke om han er kjekk, er veltrent og kan ditt og datt.. sorry- er den liten og lite merkbar… da mister vi ganske mye av lysten!! Har du 20 cm og rundt der- så er du trygg=))) Og jenter som sier noe annet… det kalles vås!!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 51. kjæppen  |  februar 3, 2006 at 3:27 pm

  Kjæpp er et bra ord. “Kom hit kjæring så skar je kjæppjaga deg”. Kje kjæpp!!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 52. Torvald  |  februar 3, 2006 at 3:28 pm

  4: Ole,Dole= Left/right Testikkel =D

  Doffen`s the real thing!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 53. henio  |  februar 3, 2006 at 3:29 pm

  Hva med å komme med litt meninger? En blogg skal gjerne inneholde noe litt mer håndfast enn “hva synes dere?”

  Jeg er gutt, og har intrykket av at størrelsen spiller en rolle.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 54. Leif  |  februar 3, 2006 at 3:29 pm

  Bådl!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 55. snorken  |  februar 3, 2006 at 3:29 pm

  nei, æ syns e nkli ikkje støralsn tell så mykje.

  min e 10 cm å æ like han sånn som han e.

  æ kallar han for snuffsen, han snuffse sånn av ok tæ.

  mn nu har æ skreve nokk trur æ, nu komme æ t å bli mobba på skulen i mårra åsså, jaja, life changes kanskje da.

  me talas kanskje.

  håpar noken e einige med mæ.

  klem frå han snorken

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 56. moi..  |  februar 3, 2006 at 3:31 pm

  Jeg tenker nok at bredde teller mer enn lengde. Hva skal man med en lang og tynn når man kan få en kortere som man kjenner ordentlig? Tror nok gutter tenker mer på størrelsen en jentene, kanskje fordi sex ofte betyr mer for dem enn for de?

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 57. morten  |  februar 3, 2006 at 3:31 pm

  hun kaller den; “store morten”

  og den myke dildoen “lillemorten”….

  he he…

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 58. Ormen Lange  |  februar 3, 2006 at 3:31 pm

  En halvmeter blåsvart Satan, kjøttdrillen, hengebrua….

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 59. kalle  |  februar 3, 2006 at 3:33 pm

  Det er for dumt å si at en penis er for liten. vi er født med mer enn en penis. lær dere massasje gutter det er mere på jentene enn vaginan. kos dere og nyt samværet med partneren. ikke stress for det kan bli lenge til neste gang.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 60. G14  |  februar 3, 2006 at 3:39 pm

  Jeg har selv en ganske så liten penis, men det er jo fordi den ikke har begynnt å utvikle seg for fullt da… Men jeg tror nok at størrelsen har en god del og si ja..

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 61. Jente19  |  februar 3, 2006 at 3:40 pm

  Har størrelsen betydning?

  Den som sier noe annet juger :p

  Hvis så; hvorfor dét – og hva er viktigst; lengde eller tykkelse?

  -En kombinasjon av begge.

  Hvem er mest opptatt av penisstørrelse – menn eller kvinner?

  -Tror det er 50/50. Jenter snakker kanskje mer om det, men gutta tenker helt klart mest på det.

  Hva kaller dere egen eller partners penis?

  -Lille Venn :)

  Hvordan er deres forhold til egen eller partners penis?

  -Funker fint:) Lille Venn er større enn han høres ut som ;)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 62. -  |  februar 3, 2006 at 3:40 pm

  “Har størrelsen betydning?”

  Kun hvis den er minimal eller for stor, tror jeg det betyr noe som helst fysisk. Psykisk, derimot, er det en “høydare” hvis mannen er godt utrustet – men desto større blir nedturen hvis vedkommende ikke vet hvordan den bør brukes, eller legger all fokus på det han er utrustet med, og glemmer at det er noe som heter tunge, fingre og klitoris..!

  “Hvis så; hvorfor dét – og hva er viktigst; lengde eller tykkelse?”

  Definitivt fordel med større omkrets, enn laang, da den følsomme delen av skjeden er i åpningen.

  “Hvem er mest opptatt av penisstørrelse –menn eller kvinner?”

  Begge parter tror jeg er det, men hver på sin måte. Viser til første svar ang avvik fra “normalen”.

  “Hva kaller dere egen eller partners penis?”

  Pikken – enkelt og greit.

  “Hvordan er deres forhold til egen eller partners penis?”

  Alt er uvant til å begynne med, og normalt etter en stund. Sitter den på en flott fyr, og fyller sin funksjon (hehe) så er forholdet GODT – okke som.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 63. Blomster-Rolf  |  februar 3, 2006 at 3:40 pm

  Lubben, morostikka, gladkjæppen, trollpinn’…

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 64. espen  |  februar 3, 2006 at 3:40 pm

  skaftet

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 65. Kristin10  |  februar 3, 2006 at 3:41 pm

  Kommentar til #53. Hei Henio! Du etterlyser meninger. Som fagperson blir det litt feil om jeg skulle presentere mine personlige preferanser i slike saker..! Dog tror jeg du vil se, om du leser bloggen en gang til, at jeg sier at det hele handler om to parter som skal passe sammen, og at både kvinner og menn kommer i forskjellige lengder og dybder. Utover det anmoder jeg damene om å konsentrere seg om det som penisen er festet til – det vil si resten av personen!

  Takk for alle innspill!

  Beste hilsen kristin Spitznogle

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 66. lidvar  |  februar 3, 2006 at 3:42 pm

  apa

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 67. Marcus  |  februar 3, 2006 at 3:42 pm

  Jan Gunnar heter min!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 68. Blond girl  |  februar 3, 2006 at 3:43 pm

  Kroppen som helhet har blitt stadig viktigere i nyere tid…se bare på alle mannfolkene som ligger og pumper jern som få omkring i landets treningssentre. fint er nå det spør du meg ;) en sunn kropp er ett sunt sinn, er det ikke det de sier?

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 69. Hingsten 26år  |  februar 3, 2006 at 3:44 pm

  Jeg har akkurat hatt sex for noen timer siden og det var SINNSYKT digg.Penisen min er 15cm men er allikevel et jern.Jenta som jeg var med fikk flere orgasmer (og var garantert ikke faking)!!! Så dagens ordtak er: et halmstrå kiler bedre enn en stokk. c”,)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 70. -  |  februar 3, 2006 at 3:45 pm

  Fra tidenes morgen har det vært debattert omkring mannens størrelse….men hva med kvinnens størrelse? Hvorfor diskuteres ikke størrelsen på vagina? Dette er ett problem som ligger hos begge kjønn! Derfor mener jeg det er feil å legge fokuset på penisstørrelsen. Vaginaene må bli mindre!

  jeg kaller forresten min penis for Bin Laden

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 71. nils  |  februar 3, 2006 at 3:45 pm

  bakteriestaven eller bakteriestaffen hehe

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 72. sunshine  |  februar 3, 2006 at 3:46 pm

  jeg tulla litt rundt med en kar som var så stor at det gjorde vondt. både lang og tykk.. nei det var ikke noe særlig..

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 73. Pia  |  februar 3, 2006 at 3:46 pm

  Det viktigste er formen på den.

  Samboeren min har en deilig bøy på den og det er helt rått. Jeg har prøvd både store og små, men denne tar kaka

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 74. jente  |  februar 3, 2006 at 3:47 pm

  Jeg er 15 cm dyp, målt under samleie. Foretrekker derfor størrelser rundt dette, hverken så mye mer eller mindre… Så vet dere det, alle dere gutter som lurte.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 75. olle  |  februar 3, 2006 at 3:48 pm

  er ikke mange jenter som har sett den, bare 4 stk og en av dem sa den var liten, var på one night stand hehe.

  det var egentlig ikke morsomt da, ble forbanna og sa hu var feit og hadde små pupper (det var sant) så begynte hun å gråte.

  det føltes ganske deilig, nesten bedre enn sex også stakk jeg.

  jo størrelsen har nok noe å si, men husk alle sluts som gnåler om pornopikker, vi kan si noe tilbake, dere tåler som regel det mye dårligere enn oss.

  heia gjennomsnittpikker!!!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 76. -  |  februar 3, 2006 at 3:49 pm

  lille fot og venninene hans heter min

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 77. Oksen  |  februar 3, 2006 at 3:49 pm

  Klart det har noe å si.

  Men et tips til gutter som føler seg “mobbet” av partnere… gjør det samme som jeg gjør når jeg har en engen frøken på fire foran… BOM!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 78. HAHA!  |  februar 3, 2006 at 3:50 pm

  Ærsj.. Så dere det bildet? ÆRSJ!!!!!!!!!!!!!!! Ekkelt. Herregud kaller man en penis ei kølla? Akkurat som ei bordtenniskølle..? *le*

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 79. -  |  februar 3, 2006 at 3:50 pm

  hei… min er 15 cm og jg er 15 år… er gla i den jg….. syntes den er akuratt passe :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 80. urk  |  februar 3, 2006 at 3:51 pm

  Kaller min enkelt og greit for kosmos jeg, fordi den er så uendelig stor.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 81. Maja  |  februar 3, 2006 at 3:51 pm

  Tror både tykkelse og lengde er forholdsvisviktig, jeg vil mye heller ha en gjennomsnittlig utstyrt mann som vet hvordan han skal bruke den, enn en med 20 cm og null peil og selvtillit kun passende Brad Pitt. Lol.

  I tillegg er det dritvondt om han er for lang… krever kreativitet for å slippe smertene etterpå.

  Menn er mest opptatt av størrelse. Jeg sier at så lenge han er over 12 og kan bruke den er livet godt..! :P

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 82. JeJe  |  februar 3, 2006 at 3:51 pm

  Tjaaaaaa….

  Jeg har 14cm å ruttle med og er fornøyd med det, og damene har ihvertfall ikke klaget de heller.

  Er ikke helt med på hva greia med det å være så opphengt i størrelse er. Jeg personlig foretrekker damer med B og C størrelse…er de større eller mindre så er det hverken noe til eller fra av betydning for meg. Her gjelder det om å se hva du har av helhet…det er personen..mennesket du skal ha et forhold til, ikke kølla.

  Og jeg sier bare som jeg alltid ser…er du innenfor gjennomsnittet er du normal…og trygg. Kommer det noen og sier deg at du må ha 20cm for å bli med å “leke” så får du si til dem at de får finne seg nærmeste bowlingkjegle og rocke avgårde.

  Ta det kuli folkens og slapp av. Det finnes noen for alle der ute. Og er du size-queen så finnes det store karer for deg også. Have fun and rilæææææx.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 83. ola norman  |  februar 3, 2006 at 3:53 pm

  synd for de med 9cm……

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 84. Dionysis  |  februar 3, 2006 at 3:54 pm

  Selv har jeg gjennomsnittlig penis, den er litt lengre enn snittet, men også litt smalere. Jeg har imidlertid aldri hatt fysisk sex, av den grunn at hun jeg elsker bor langt unna. Likevel har jeg gitt henne orgasme (i samarbeid med henne, selvsagt) – over telefonen. Jeg vet hva hun liker, og hun vet hva jeg vil ha. Derfor gleder jeg meg vilt til vi møtes i sommer…

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 85. Becks  |  februar 3, 2006 at 3:55 pm

  Kaller den for Bjørn :) Store-Bjørn i erigrert tilstand!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 86. empty aka asdf  |  februar 3, 2006 at 3:55 pm

  1: JA (feit lang hard kukk)

  2: mannen som ikke har noe særlig, og kvinnen som ikke får

  3: PELLE eller Kvestern

  4: godt forhold, min beste venn, men kan bli litt sur på han når han svikter. Blir jo fort venner igjen da :D

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 87. Oska  |  februar 3, 2006 at 3:56 pm

  Skinnfløyta!

  D gått å sutte på kuben…

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 88. -  |  februar 3, 2006 at 3:59 pm

  Navn på dongen:

  Case. Justin Case.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 89. Anders  |  februar 3, 2006 at 4:00 pm

  Jeg kaller min penis: Theordor jeg.. :P hehe

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 90. Tøtte  |  februar 3, 2006 at 4:01 pm

  Beklager gutter, men size does mather…, men ikke bare lengden. Den må jo være deilig tykk også :-)

  Lang tynn ting… Not!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 91. Kristin10  |  februar 3, 2006 at 4:04 pm

  Kommentar til #70. Interessant innspill! Jeg vil dog utfordre deg tilbake: Jeg har inntrykk av at størrelsen på kvinners vagina absolutt er noe menn har fokus på. Det snakkes gjerne om at det er fordelaktig om en kvinne “er trang”, og om det motsatte er gjeldende vil enkelte omtale det i degraderende ordelag. Nettopp dette fenomenet gjør at også mange kvinner er engstelige for og ikke strekke til å være seksuelt attraktive. Spesielt i forbindelse med barnefødsler mv. Jeg får mange henvendelser om dette. Kanskje et tema for en fremtdidig blogg?

  Beste hilsen kristin Spitznogle

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 92. Peter B  |  februar 3, 2006 at 4:04 pm

  PENIS

  Jeg tror ikke penis’ størrelsen betyr noe for de aller, aller fleste par. Om de har det fint og godt sammen avhenger av 1000 andre ting. (Bokhyllene i bibliotekene er fulle av gode beskrivelser…)

  Jeg tror at størrelsen på min penis ligger mellom liten til middels.

  Jeg kom i ung alder sammen med en meget hyggelig jente som (medde erfaringer jeg NÅ har) er ganske vid. Det fikk meg til å føle at min penis måtte være “for liten”. Etter mange års ekteskap skilte vi lag – og siden har jeg hatt lange, særdeles gode forhold til et fåtall kvinner.

  Den ene passet sånn “normalt” til min penis-størrelse. Den andre varmeget trang og ga meg helt fantastiske, seksuelle opplevelser. Hun var helt vill etter å ha sex med meg – hun elsket å bli knullet med min penis. Hun utbrøt bl a at det er første gangen at hun hadde oppnådd orgasme bare ved å få stimulans gjennom at jeg beveget penis inn og ut av hennes vagina. Vi hadde masse god sex sammen.

  Jeg kommer etter hvert sammen med en ny kvinne, og jeg opplever på ny å møte en kvinne med trang vagina. Og jeg har gleden av å oppleve nye, mange år med meget god sex.

  Jeg kommer etter hvert sammen med en treje kvinne, og jeg opplever på ny å møte en kvinne med trang vagina. Og jeg har gleden av å oppleve meget god sex. Hun blir alltid meget opphisset av mitt sterke begjær for henne – og vi har det begge meget godt når hun åpner seg for meg og jeg kommer inn i henne…

  Etc.

  KONKLUSJ
  ON

  Jeg snakker for meg som mann. Det gir en helt annen og god følelse for meg når jeg har sex med en kvinne med en trang vagina. Og det er tydelig at det er mange av dem “der ute”. Jeg antar at mange menn opplever det samme. Hva dette betyr for kvinner må de uttale seg om.

  Menn med store peniser oplever flere som trange – og det er OK for dem, men de andre guttene har også maaange muligheter.

  Hadde jeg visst dengang det jeg har erfart hittil (jeg er over 50 år) – vile jeg ikke bekymret meg over om min penis er for liten – den er faktisk mer enn god nok for meg – OG for de kvinnene som jeg har vært/er sammen med.

  Ønsker alle gode opplevelser – fokuser på den gode jenta du er sammen med, dropp tankene på penis – nyt henne og hverndre.

  Peter fra Oslo

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 93. bloggermann  |  februar 3, 2006 at 4:06 pm

  Så en kvinnelig kollega av meg sier: Greit nok med stor pikk, men en skal ha ræv til å drive an med og !!! ;)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 94. Dådyret  |  februar 3, 2006 at 4:08 pm

  Oi..hva er det med alle jenter å ha så lyst på 20cm da? Synes alt mellom 15-18 er kurrant jeg,IKKE mer vertfall. Kansje fordi jeg er ei vever jente med en ung mus,men JEG har ikke plass til mer vertfall ;) pluss det er jo lettere å suge en normal kuk enn å prøve å mose en sånn svær tømmerstokk inni munnen..?

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 95. liltlå  |  februar 3, 2006 at 4:09 pm

  Størrelsen har litt å si, men ikke så altfor mye, men du må jo kjenne at det er noe inni deg da..Men jeg hadde aldri dumpet en fyr, pga størrelsen hans. Er du virkelig glad i fyren, er penisstørrelsen ikke så viktig. Det finnes jo tross alt hjelpemidler for dette, og penetrering er ikke sex alene.. det er jo mye annet vi kan gjøre sammen….;)

  Men husk på det; at ingen er like, uansett…

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 96. anonym gutt  |  februar 3, 2006 at 4:12 pm

  Det finnes like srtore variasjonere hos kvinner som menn. Noen er korte, noen er lange, noen er trange andre er det ikke. Jeg har etterhvert gitt opp aa lure paa hva som er liten og hva som er stor. Husk at det er flere kvinnere som ogsaa liker “fist and shout” og en voksen knyttneve er helt klart stoerr.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 97. Pandie  |  februar 3, 2006 at 4:14 pm

  - Har størrelsen betydning?

  Ligger man i nærheten av middelverdien

  på 15 cm i lengde og 12 cm i tykkelse, er andre faktorer, som evnen til å

  holde den erigert, utholdenhet,

  seksuell erfaring osv, egenskaper som

  har størst innvirkning på samleiet.

  Er lengden kortere enn 13 cm og/eller tykkelsen under 10 cm vil man til tider

  ha problemer med å få tilfredstilt en

  partner kun ved vaginalt samleie. Her

  finnes det mange andre metoder og

  hjelpemiddler man kan spe på med for å tilfredstille en partner frem til en

  orgasme.

  Dem som er utstyrt med en penis lengre

  enn 18 cm og tykkere enn normalt, må

  ta hensyn til dette for å ikke forandre

  stimuli til smerte. Noen ganger kan man

  oppleve større vansker med og holde seg

  erigert, enn dem som har mindre, siden

  penisen trenger mer blod for å bli helt

  erigert.

  - Hva er viktigst; lengde eller tykkelse?

  Lengde og tykkelse er ekvavilente

  når det er snakk om evnen til å

  stimulere en partner. Så den optimale

  størrelsen for alle parter, er

  en lengde og tykkelse, som akkurat er

  stor nok til å holde seg innenfor mid-

  delverdien. Som på alle andre områder

  er også dette individuelt, men jeg vil

  påstå at dette er det “ideele” for Ola

  og Kari.

  - Hvem er mest opptatt av penisstørrelse,

  menn eller kvinner?

  Dette varierer mye mer fra person til

  person, enn om man er kvinne eller

  mann. Alder og seksuell fiksering er

  nok det som oftest forteller hvor

  opptatt man er av penisstørrelsen.

  Hvor da unge og seksuelt liberale er

  mest opptatt.

  - Hva kaller dere egen eller partners

  penis?

  Junior.

  - Hvordan er deres forhold til egen eller

  partners penis?

  Positivit og åpent for innspill fra

  bloggen og aktens “hovedperson”.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 98. mrse7en  |  februar 3, 2006 at 4:15 pm

  Kosedolken, Vikenstanga, Nyrepiskern, Eggstokkilern, Biffsplintern, det Tredje Beinet, Kremkanoen, Babyhammern, Skjiraffhuet, Fleskesverdet, Skinnfløyta, Kjøttbayonetten, Den Skinnende Hjelmen…

  Bare så du kan noen flere ord tenkte jeg…

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 99. Jenta:)  |  februar 3, 2006 at 4:17 pm

  SELVFØLGELIG har størrelsen noe å si! Har hatt en med penis som ikke kunne vært mer enn 9-10 cm, og da teller det ikke om han kan bruke den eller ikke – det blir uansett for smått, og ikke er det så voldsomt pent å se på heller. Ja til de som hverken er for store eller for små! :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 100. Kristin10  |  februar 3, 2006 at 4:22 pm

  Hei igjen! Jeg må foresten bare få berømme dere for alle penisnavnene! Jeg skriver bok, og vil garantert låne de med meg i manuset.Må dessuten innrømme at jeg har fått meg mer enn én god latter sålangt!

  KS

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 101. -  |  februar 3, 2006 at 4:23 pm

  Han dærre Kåre Kuk

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 102. Elvis  |  februar 3, 2006 at 4:24 pm

  Blodbamsen…

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 103. ærlig talt  |  februar 3, 2006 at 4:24 pm

  er så lei på dette snakket, hvorfor gjelder dette bare penis? virker som om puppe størrelsen har økt i betydning istedet

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 104. Verkebyllen  |  februar 3, 2006 at 4:25 pm

  Hva med Vaggelen, den som høna sitter på vettu.. =)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 105. bjarne betjent  |  februar 3, 2006 at 4:25 pm

  Joystick…

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 106. -  |  februar 3, 2006 at 4:28 pm

  dere har glemt et bra ord for penis,

  brodden

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 107. Stein  |  februar 3, 2006 at 4:29 pm

  Klart størrelsen har noe å si for enkelte, tykkelse sådann. Men en ting jeg sier til kvinner som er svært opptatt av dette er: Hva med deg, kan du ikke knipe? Alle jenter er utsyrt med muskler i underlivet, noen har lært hvordan de skal brukes mens andre er det som å entre en bøtte med lunkent vann åsså har du de som ikke kan bruke de av naturlige årsaker.

  Sluttkommentar: De fleste jenter/damer har muskler nedentil som kan brukes. Lær hvordan og jeg garanterer dere større nytelse. Husk junior blir ikke større jo mer den blir brukt.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 108. -  |  februar 3, 2006 at 4:29 pm

  stian her

  hva med brodden ???

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 109. Longjohnsilver  |  februar 3, 2006 at 4:30 pm

  Fenalåret.. forøvrig ingen direkte sammenheng med kjelenavnet, mitt nick og mitt utstyr ;)

  Jeg er godt innenfor “normalen”

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 110. rikken  |  februar 3, 2006 at 4:31 pm

  #75 Olle

  HAHAHAHAHAHAHAH good one!

  kallar min for George W, for han lagar eit helvetes leven! :D

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 111. el  |  februar 3, 2006 at 4:31 pm

  hadde pikken til typen min vaert under 20 cm ville han blitt dumpa!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 112. -  |  februar 3, 2006 at 4:31 pm

  Lille Prinsesse

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 113. Zooperman?  |  februar 3, 2006 at 4:31 pm

  Jeg kaller min for daske-skaftet… :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 114. Anne, 22  |  februar 3, 2006 at 4:31 pm

  1. Har størrelsen betydning?

  - Ja, det har den. En velutrustet mann har mer sex- appeal enn en mann som ikke er det. Men er den for stor, er det bare skummelt.

  2. Hvis så; hvorfor dét – og hva er viktigst; lengde eller tykkelse?

  - Begge deler er av betydning. Tykkelsen er viktigst for meg. Jeg må kjenne at jeg blir “utvidet”.

  3. Hvem er mest opptatt av penisstørrelse – menn eller kvinner?

  - Begge, men på hver sin måte. Jeg tror menn har penisstørrelse på hjernen fordi det er selve symbolet på maskulinitet og manndom. Det er derfor direkte knyttet til egoet og selvfølelsen deres.

  4. Hva kaller dere egen eller partners penis?

  - Mye rart! Det som faller meg inn..

  5. Hvordan er deres forhold til egen eller partners penis?

  - Meget bra! Penis er en fin oppfinnelse:) Takk Moder Jord!

  Ha en fin dag:)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 115. Stud  |  februar 3, 2006 at 4:33 pm

  Hei Kristin

  Alle sexologer, forskere, psykologer etc., og menig mann for den del, snakker om lengder i cm når penis størrelse blir omtalt. 14-15 cm er gj.snitt, under 9 cm er “micro” over 18 cm er “velutstyrt.

  Ingen omtaler omkrets på samme måte. Jeg ser at mange jenter her mener tykkelsen er det viktigste så da har jo du nå en gylden mulighet til å endre fokus på penisstørrelse fra lengde til omkrets!

  Mitt “LoveBone” er sikkert ca 14 cm i omkrets. Da kan jo jeg være den første til å spørre deg og dere andre jenter om dere tror dette er lite, middels eller i overkant?

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 116. Anita  |  februar 3, 2006 at 4:33 pm

  Jeg syns faktisk det kan være en ulempe med en pikk som er for stor. Det er jo kjempe vondt..og man må bruke en hel boks med glidemiddel for å få den inn. Nei, da vil jeg heller ha en mindre, der JEG kan nyte å bli penetrert…

  Så, sånn passe størrelse er perfekt..heller liten enn altfor stor!!!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 117. ærlig talt  |  februar 3, 2006 at 4:34 pm

  er så lei på dette snakket, hvorfor gjelder dette bare penis? virker som om puppe størrelsen har økt i betydning istedet…

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 118. Leidar  |  februar 3, 2006 at 4:34 pm

  Et godt nordnorsk ord for penis:

  Jændor!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 119. cindy  |  februar 3, 2006 at 4:37 pm

  størelsen spiller ingen rolle bare den gjør jobben sin godt:-))

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 120. lileman  |  februar 3, 2006 at 4:39 pm

  penisen min er ca 14 cm lang og 11 cm tykkelse.. det vil si rundt hele .. jeg følerselv den er liten.. hva sier derE??

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 121. lasse  |  februar 3, 2006 at 4:39 pm

  min heter PELLE… han er svart, og litt hvit. og tre meter lang c”)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 122. MombaJumbo  |  februar 3, 2006 at 4:40 pm

  Tja, jeg har hørt mye rart, men størrelsen teller, det er jo klart. Men det finnes ikke noe fasitsvar der heller. Kort og tjukk, liten og tynn, lang og tynn, lang og tjukk… det er også sant at det kommer mye an på bruken, Har du ei kølle på 30 cm så skal du kanskje ikke trykkluftborre dama til du bunner hardt i livmora. Og er´n 6 cm blodfylt, og har likeheter med ei igle, så bør du kanskje innse at du må finne alternative måter i tilfredstille på. Jeg har vel heldig/uheldig utstyrt og har lidd litt under det. Noen har klaget høylydt, andre biter det i seg. Men kunne aldri tenkt meg å bytte med noen, og nei værsåsnill gutta, ikke gi svampen mellom beina navn. Ikke akkurat et sunnhetstegn sånn rent psykisk. har du noen ganger vært på ei dame som kaller musa si for Minni, eller Dotten?

  (det finnes også damer der ute som sliter med å få inn minitamponger, så det er håp for alle)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 123. Kurt  |  februar 3, 2006 at 4:43 pm

  1: Størrelsen har selvfølgelig betydning blandt gutta.

  2: Lengden mer enn tykkelsen, men det må jo være proposjonelt. en god og feit “normalt lang” er mye bedre enn lang, tynn tarm. For kvinner tror jeg de vil ha en feit en for å faktisk kjenne at du har noe mellom beina når man ligger sammen.

  3: Her tror jeg menn og kvinner er ganske like opptatt av det, men på forskjellige måter

  4: Slemmen

  5: Jeg har et godt forhold te’n ;)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 124. Gigge  |  februar 3, 2006 at 4:44 pm

  Irriterer meg over det “offisielle” navnet. Hvorfor i all verden bruker vi latinsk navn? Penis????? Jamen, hvorfor bruker vi ikke latinsk på resten av kropssdelene? Forbanna håpløst, men det er jo gammel arv fra generasjoner før oss som er årsaken.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 125. -gentle  |  februar 3, 2006 at 4:45 pm

  Inntrykket mitt etter å ha hatt samleie med noen kvinner er at skjeden må dele evt. “skyld” med penis når det gjelder lengde og tykkelse. Mange kvinner er ikke trange, verken de som har født eller de som ikke har født. Trening hjelper. Jeg er utstyrt med 18/14 på det meste og dermed over snittet. Bruken av lemmet er nok av større betydning enn størrelsen. Samspill gir størst nytelse, antar jeg.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 126. Pyllser  |  februar 3, 2006 at 4:48 pm

  En snurrig verden. Verken utseende, muskler eller personlighet teller inn på noen damer. Det hele bunner ut i om en ganske så stygg og hårete winer er er over 20 cm, eller ikke. Det må jo være lov det, men jeg tror jeg hadde valgt en koselig kar i stedet…

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 127. -  |  februar 3, 2006 at 4:49 pm

  Spitfire

  ironisk nok ^^

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 128. Peniskungen  |  februar 3, 2006 at 4:50 pm

  Til alle dere damer som mener tykkelsen har noe å si, skaff dere en strammere vagina! Til alle dere damer som mener lengden har noe å si, be han bruke den ordentlig!

  15-20 cm holder i massevis om dere ikke har hatt sex med halve verden!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 129. Anita  |  februar 3, 2006 at 4:50 pm

  Ja, det er faktisk helt individuelt hvordan du liker din penis :) Jeg har venninner som vil ha størst mulig, og så videre. Og jenter prater seg imellom om pikkstørrelsen. Men det betyr ikke at den med størstpikk er den deiligste! Det kan jeg love dere alle sammen. Dem som er stor of dyp, vil nok ha en stor og dyp..mens de som er små og trang, vil ha en som passer til dem. Så, ingen grunn til panikk…

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 130. gutt19  |  februar 3, 2006 at 4:50 pm

  ka m den gyllne halvmeter???

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 131. Medium penis.  |  februar 3, 2006 at 4:54 pm

  Kvinner jenter som klager over liten penis, er jenter som ut fra min erfaring. Er pene, og egosentrerte jenter som venter at mannen skal gi dem nytelse, mens dem gjerne ligger på rygg å slapper av. Tror dem regner med at du har det godt med bare å se på dem. Kansje dem gir deg litt oralsex tilbake.

  Men dem gidder ikke å trene musklene der nede for å få et bedre sexliv..!:-D

  Nedtur med dårlig trente skjedmuskler..

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 132. Geir  |  februar 3, 2006 at 4:56 pm

  Har størrelsen betydning?

  Ikke for min del, den er 17 cm og i fin form. Formen er det viktigste. Og vekten!

  penisstørrelse – menn eller kvinner? Har ikke anelse. De med liten snurrebass tenker sikkert mer på det. Kvinner fantasere sikkert, men når det kommer til stykket er det nok viktigere faktorer.

  Hva kaller dere egen eller partners penis?

  Jeg kaller min for jernet. Eller snurrebassen hvis jeg vil ligge lavt og ikke støte noen…

  Liker min bedre og bedre, er 40 år.

  *klapper den på hodet*.

  Men hva med ballene? De synes jeg er snåle. Av og til henger og slenger de, mens andre ganger er de tette og harde. De er mye rarere enn jernet. Hva synes dere kvinner om dem? (Ikke mine, men generelt ;) )

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 133. Mann1971  |  februar 3, 2006 at 4:59 pm

  “Har størrelsen betydning?”

  Om den er svært liten: Ja

  Om den er svært stor: For noen JA, for andre NEI.

  Om den er “gjennomsnittlig”: JA, for de som har dette som fetisj

  “Hvis så; hvorfor dét – og hva er viktigst; lengde eller tykkelse?”

  De største elgoksene med det største geviret holder haremet, sånn er det bare ;)

  Størrelsen har nok en del å si(om den er svært stor eller svært liten) både fysiologisk mentalt. Den mentale biten er vel kanskje viktigst. En stor kan nok virke tiltrekkende og forlokkende, karslig, rett og slett.

  “Hvem er mest opptatt av penisstørrelse – menn eller kvinner?”

  Jeg tror menn egentlig, omtrent på samme måte som jeg tror kvinner er de som er mest opptatt av brystene. Fyttigrisen som de sammenligner seg med hverandre!!!

  “Hva kaller dere egen eller partners penis?”

  Pikk og kuk

  “Hvordan er deres forhold til egen eller partners penis?”

  Tja… Syns den var for stor da jeg var guttunge, og i tenårene fant jeg ut at den var i minste laget, og i voksen alder har jeg funnet ut at den midt på treet(drøyt 16cm). Kona får i hvert fall vaginal orgasme uten fingerhjelp(2-8 ganger årlig). Den skulle gjerne vært 20cm, slik at jeg kunne “slappe av”.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 134. Stian  |  februar 3, 2006 at 5:00 pm

  gregory Pekk

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 135. hottieme  |  februar 3, 2006 at 5:03 pm

  fast gordon

  er nok det beste navnet jeg har hørt på den=)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 136. Einar  |  februar 3, 2006 at 5:04 pm

  yoghurt rifla

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 137. Lillegutt  |  februar 3, 2006 at 5:05 pm

  Størrelsen teller selvsagt, men det gjør den hoss damene også. Jeg tror jeg har ca. gjennomsnittlig penis 16-17cm og normal tykkelse. Tror jeg har vert på mellom 40 til 50 jenter. Og her er forskjellen like stor. Noen er så romslige, at det hadde ikke hjulpet om jeg putta hele armen oppi. Andre er så grunne, at kukhodet såvidt kommer innenfor før damene roper stopp.

  Så har vi de som er perfekte da. De har trimma musa si slik at de kan stamme og slakke alt etter hvor stor penisen er.

  Så min konklusjon er: Størrelsen betyr noe, men det er ikke nødvendigvis på guttens redskap, men på damenes hulrom. Tenk heller på det dere damer, når høna promper vilt under en hyrdestund. Begynn å tren musemuskelen, så slipper dere å gå med pissebleie også før dere er 30 år.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 138. Jau  |  februar 3, 2006 at 5:10 pm

  Rifla.. det er navnet på min.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 139. maia  |  februar 3, 2006 at 5:11 pm

  Dere må slutte å si at størrelsen ikke teller. Vi vet alle sammen at den gjør det! Personelig foretrekker store gutter, men jeg har jo også vært sammen med gutter som ikke har vært så velsignet der. Men da har de vært utrolige flinke til å bruke andre, hvis du skjønner hva jeg mener, he he..

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 140. gutt 14  |  februar 3, 2006 at 5:11 pm

  Jeg er en gutt på 14 år. snart 15. er det lite med 9-10 cm penis?

  syns den er så liten jeg

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 141. morten  |  februar 3, 2006 at 5:12 pm

  1.ja, den har det. det må da være noe som liksom “utvider” vagina for at det skal bli godt for jenta..

  2.tykkelse er viktigst, men størrelseforholdet bør jo ikke være helt bak mål.

  3.menn, de ser den hver dag.

  lille lars=)hehe, det eller junior..

  vi har det vel godt sammen vi, selv om det blir kranglefant stunder det ikke passer så godt=)men sånn er ungdommsåra. skulle vel gjerne hatt en litt lengre og tykkere en, men kan ikke klage har kjærlighet, penger, venner, mye moro++ så om junior er mindre en manges så er vel livet ok allikevel

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 142. manavy  |  februar 3, 2006 at 5:16 pm

  Heisan: Detter er min mening:

  http://www.vgb.no/411...

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 143. mamacass  |  februar 3, 2006 at 5:18 pm

  1: Nopes – det er hva som gjøres med den som betyr noe ;)

  3: menn

  4: svempa

  5: veldig bra

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 144. Tore Møller  |  februar 3, 2006 at 5:20 pm

  Det var 2 høner som satt på en gavl. Først sa den ene høna: I går la jeg et egg til 40 øre. Så sa den andre Jeg la et egg til 45øre.Da ble den første høna formert og sa Æsj jeg sprenger ikke høna mi for fem øre skyld.

  Jeg har 40 år som fruktbar man og 4 unger, og min erfaring er at hvis kvinnen er kåt så går det bra.Min ligger rundt gjennomsnittet og kalles Oscar.

  Det har alltid vært vanskelig å sammenligne med andre for en flyr jo ikke rundt til hvem som helst med en erigert penis

  Dessuten skal jo en penis ha variende størrelse alt etter som været er f.eks kalt og varmt Min erfaring er at kvinner er hensynsfulle. De sier ingen ting som kan skade min sevfølelse.De møter bare ikke opp igjen.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 145. FYEAH!  |  februar 3, 2006 at 5:27 pm

  flyså

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 146. Jente 26  |  februar 3, 2006 at 5:35 pm

  Jeg finner det underlig at størrelsen er så viktig. Har aldri opplevd å ikke komme sammen med en mann, stor eller liten. Er enig med noen av gutta her – vi jenter må passe på å holde oss trange med masse trening:)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 147. JOHN  |  februar 3, 2006 at 5:39 pm

  Har en 15cm kølle.Og av de 30 forskjellige partnerene jeg hadde i fjor var det ingen som klagde.

  Og husk: Det viktigste er at du selv blir selfredstilt! :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 148. G 18 CM  |  februar 3, 2006 at 5:40 pm

  Hvordan måler man tykkelsen, mener selv jeg er forholdsvis tykk, men 15 cm bredde høres helt sykt ut, det er da ikke en ball du prøver å dytte inn.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 149. M  |  februar 3, 2006 at 5:48 pm

  Fra mitt (en kvinnes) synspunkt synes jeg å kalle det mannlige kjønnsorgan for “trofast” var utrolig flott!

  Ville gjerne fortelle det ;.)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 150. Jan  |  februar 3, 2006 at 5:50 pm

  Jeg lurer på hvor mange damer som faktisk har sjekket at partneren har 20cm eller mer. Det kan ikke vere veldig mange siden kunn et fåtall av norske menn er i kategorien 20 cm eller over. Det indikerer vel at ganske mange “overdriver” litt til dama når hun vil vite hvor lang junior er… :)

  Selv har jeg kompiser med utstyr som er i ligaen “liten hest”, disse gutta visste godt at de kunne skryte av utstyret sitt. Problemet var bare at etter at en gang skulle en av gutta vise utstyret i “nappet” tilstand og en av gutta smelte til med en kommentar som var rimelig treffende. Greit nok at den er feit, men med en så slapp en er jo du avhengig av at dama står på hode slik at du kan tømme stoltheten in i fitta. Gutten med “ponny kuken” har aldri i ettertid sagt et ord til noen av gutta at det har noe mindre utstyr.

  Moralen er vel at har du en stiv en midt på treet kommer du vel så langt som en med en stor og slapp.

  Jenter, damer og kvinner, hva er best; en som er hard som jern, eller en som du trenger å holde rundt roten på for å klare å stappe den inn?

  Ellers har jeg selv en midt i leia, denh er faktisk liten som slapp. Bare 6-7 cm, men når kallet er der har jeg fra 16-19 cm å rutte med, alt etter dagsformen. Det er faktisk moro med en slik kamuflert junior, damene tror av og til at ok dette blir vel i minste laget når de ser den uintreserte pingla, men gjett om det blir en annen lyd når krabaten står i strak giv akt, hard som stål. hehe… Til de damene som tror at de kan finne en vel utrustet partner bare ved å titte etter bulen i skrittet… jaja lykke til. Det er nok mye dere går glipp av..

  Trang eller romslig grotte, vel, ei dame som kan bruke det hun har og har ei fuktig og våt hule er det beste for meg. Uansett, en kommer langt med bare god og het entusiasme.. lykke til folkens !

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 151. Mizty  |  februar 3, 2006 at 5:57 pm

  Størrelsen har noe å si hvis vi snakker om ekstremt små eller ekstremt store peniser. Det siste kan ofte være verre enn det første, fordi ekstremt velutstyrte menn har en tendens til å tro at det holder å ha stort utstyr – dessuten kan det gjøre ikke så rent lite vondt å ha sex med en mann som har stor penis. Menn som er dårlig utstyrt, derimot, har ofte for lengst innsett at de må benytte seg av andre teknikker for å gjøre dama tilfreds, og er ofte flinke på dette området. Dessuten er det mye enklere å utføre grundig oralsex på menn med mindre peniser ;-) Dog har de aller fleste menn selvsagt peniser som ligger innenfor normalverdiene, og det er ikke rare forskjellen på 14 og 18 cm, for eksempel.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 152. Jaha  |  februar 3, 2006 at 5:58 pm

  one size fits all hahahaha humor

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 153. kåre kuk..  |  februar 3, 2006 at 5:59 pm

  “loffen min er på ca 16 cm… og dama mi har orgasmer på orgasmer under samleie… suntes den var for liten tidligere,men dama har gitt meg mer sevtillit… så det er vel bare å akseptere den som den er og ikke legge seg under kviven (som de damene som mener brystene er for små)… stå på karer…

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 154. rasken  |  februar 3, 2006 at 6:02 pm

  den ikkje så lang, men den er tynn

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 155. Gutt17  |  februar 3, 2006 at 6:03 pm

  Jeg har det inntrykket at jeg er “minstemann” når jeg dusjer etter gym og lignende. Personlig er jeg veldig opptatt av lengden på den, mye fordi jeg ikke vet hva jenter forventer av meg. Etter nylige mål har jeg funnet ut at lengden er på 14 cm og omkretsen på 12 cm. Når jeg leser om jenter som dumper typen om de ikke har større enn 20 cm blir jeg motløs!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 156. BenILoffen  |  februar 3, 2006 at 6:03 pm

  Jeg hadde tidligere et forhold til en fantastisk fargerik og attraktiv dame som var endel eldre enn meg. Hun hadde meg som en “boytoy” fra jeg var 17 til jeg var 20(Hun var 20 år eldre…). Litt av og på i perioder… Før henne hadde jeg hatt meg med 3 jenter på min egen alder. Helt grei knulling, om enn noe famlende:)

  Min seksuelle horisont ble heldigvis utvidet av ovennevnt dame, og ting gikk etterhvert meget bedre.

  Engang etter at vi hadde hatt en skikkelig omgang og lå og koste oss spurte jeg henne om viktigheten av størrelsen på loffen. Hun svarte at det selvsagt ikke var et minus at partneren var godt utrustet, men at det viktigste var at han hadde “stayer evne”.

  Med det mente hun en elsker som evnet å ta seg god tid.

  Jeg er godt utrustet, men det hjelper nok ikke så mye hvis man ikke har kunnskaper nok til å gi full pakke.

  Etter at jeg dimmet militæret traff jeg en sykt fin jente som jeg forelsket meg i tvert jeg så henne. Brukte alle knep for å få henne til å legge merke til meg:) For å gjøre en lang historie kort, så giftet vi oss og har idag tre barn sammen!

  Jeg skåra for å si det sånn.

  Ta dere tid gutter! Det funka iallefall for meg:)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 157. Pierre  |  februar 3, 2006 at 6:04 pm

  Ladestokken!!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 158. Tore  |  februar 3, 2006 at 6:05 pm

  Har størrelsen betydning?

  Nei. Men hvor trang hun er, har betydning – for meg. En kasse med bein er ikke noe digg å presse utstyret igjennom. Ei eller et badekar. Vagina er 10 cm i snitt og penis er gjennomsnitt 15 cm. Det fins en normalfordeling på ca samme nivå for mann og kvinne vil jeg tro. Det vil si at du kan bunne gjennomsnittdama med 10 cm. De under det kan slikke og herje på og sikkert ha det like bra (er du skuffet for at jeg oppmuntrer de med liten penis?). Det er uansett digg å ha stor nok til å ta henne skikkelig bakfra og kjenne at man bunner alle og at de liker det. Sex har jeg outsourcet til Gud. Han ordner egentlig alt sammen.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 159. jente24  |  februar 3, 2006 at 6:06 pm

  Størrelsen må nok sies å litt å si, men det er nok personligheten som bærer den som betyr det meste.

  Har nok møtt det fra det minste ca6cm erigert, da slet jeg litt, for talent på å gi nytelse på noe annen måte var ikke der heller. Til 24cm erigert og tykk, den var så vond at jeg avbrøt samleie, og vi fikk det ikke til noen andre ganger heller. Den som passer meg best er den som 13-17cm og passe tykk, og den er best om den har en bra fører ;)

  Tror ikke vi jenter tenker generlt på det, men vi kan nok snakke om det er ekstremt dårligt eller ekstremt godt.

  Har liksom altid falt på å kalle penisen Lens eller Jens…siden de er ute å slår den av og til =9

  Jeg som jente er utrolig fasinert av den, til tider har jeg nesten penissjalusi. Den er liksom der ,sårbar ,stolt, myk, hard og en stor del mannens sinn. Ikke altid jeg har lyst å vedkjenne den og da kan eieren ofte bli litt snurt. Men gleder jeg den, gleder jeg også mannen som bærer den. De kan glise stort om den er fornøyd.

  Ulempe er om du koser for mye med den, takker selve Jens med å spytte på deg..=(

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 160. T  |  februar 3, 2006 at 6:06 pm

  Vi menn må slutte å bekymre oss over lengden på pikken vår. Den er ikke så jævlig viktig.

  Er ikke det viktigste at vi har det godt sammen med den vi er sammen med der og da?

  Damer er bekymret for at de har for små pupper, menn er bekymret for at de skal miste reisningen.

  SLAPP AV, så ordner det meste seg. Det er min erfaring.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 161. Jente, 22  |  februar 3, 2006 at 6:08 pm

  Jeg har vært ute en vinternatt før, og har en beskjed til alle gutter som tror de har for liten tiss:

  størrelsen har lite å si så lenge den ikke blir for stor, da kan det bli smertefullt, og variasjonen i stillinger begrenses betraktelig. Min erfaring er at gutter som er under gjennomsnittlig store, vet å kompensere for dette på andre områder… Noe som totalt gjør det til en mye bedre opplevese:)

  PS: De av dere som har fått kommentarer på at den er for liten, bør kanskje tenke på at “problemet” kan ligge hos dama? Isåfall er det bare å foreslå Kegel-øvelser;)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 162. knut  |  februar 3, 2006 at 6:10 pm

  Man kan se på det på en annen måte. Er det puppene-ansiktet-rumpen-beina til damene som er viktigst eller personlighet. Det er helheten som teller og jeg mener at dette bør gjelde for menn også. Hvis en kvinne velger menn eller holder lengre sammen med menn som har en viss størrelse på penis da har det gått for langt.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 163. Ole brumm  |  februar 3, 2006 at 6:11 pm

  Olle, du er sjef!:-)

  Til damer som klager til mannen hvis han har det dere mener er for liten penis; Dere har lite empati og vet ikke hvilken skade dere kan gjøre i form av å skape mindreverdighetskomplekser hos en mann.

  Til Kristin og alle andre “eksperter”: Er drittlei av snakket om at “en kvinnelig skjede er ca.10 cm dyp, så man trenger ikke mer enn det osv bla bla bla”.

  Det er fint plass til 20cm++ hos svært mange damer, så det er terapeut-/ trøste vissvass!

  Noe annet jeg er lei av er denne oppfatningen om at menn som er store er klønete, mens de med mindre utstyr kan bruke dette til fulle. Ikke nødvendigvis sant. Det finnes gode og dårlige elskere i alle størrelser, SELVFØLGELIG!

  Så til saken; Ja, størrelsen betyr noe for de fleste, for noen nesten alt (size- queens) og for andre mindre. De som flyr på byen og har one night- stands er gjerne veldig opptatt av dette, da mange av disse er avstumpede mennesker som kun har øye for det fysiske.

  Tror mange damer lyver om betydningen av størrelsen for partneren, for ikke å såre ham(kanskje greit nok).

  Det er altfor mye fokus på størrelse både på peniser og pupper.

  Pornoen underbygger dette veldig, da aktørene der oftest er større, noen VELDIG store, noe som får mange til å tro at dette speiler virkeligheten.

  Synes vi bør fokusere på både hånd og hanske, er hånda for liten eller hansken for stor?? Synes at ansvaret legges på mannen i altfor stor grad. Hvis damene hadde blitt bevisste på bekkenbunn- muskulaturen sin og trente opp den, ville de få langt større nytelse og en trangere skjede, som for de fleste, både kvinner og menn, vil oppleves bra.

  Fint å lese om menn som er gjennomsnittelig utstyrt og er fornøyde med det!

  Uttalelser som ovenfor om at “har du mindre enn 20 cm, så sparker jeg deg ut” el.l. forteller jo mer om hun som sier det. Synd på deg.

  Penis er en del av en helhet, sex er mer enn fysisk kontakt med fokus på kjønnsorganer. Hva to mennesker føler for hverandre, hvordan de er i stand til å gi og få, nærhet, tilstedeværelse er det essensielle. Da blir penisstørrelse litt mindre vesentlig.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 164. liss  |  februar 3, 2006 at 6:12 pm

  jeg fikk meg en kuk på 6 cm en gang. holdt på å le meg i hjel. gikk ikke ant å ha sex på vanlig måte. etter det gadd jeg ikke møte han lenger. størrelse har nok litt å si. bedre at Junior’n er litt tjukk. trenger ikke være alt for lang, kommer ikke inn mer en ca 14 cm uansett. men stor kuk er best.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 165. henke  |  februar 3, 2006 at 6:15 pm

  Pleier å si at den er ikke så lang men den er tynn. ;)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 166. Nurket  |  februar 3, 2006 at 6:17 pm

  Jeg kaller min penis for nurket jeg, og det sier vel det meste….sukk!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 167. Ole brumm  |  februar 3, 2006 at 6:18 pm

  Gutt 17,

  Drit i de kommentarene, dama har problemer. 14 cm er helt ok! Det skal mer enn cm til for å være en god elsker.

  Ole

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 168. -  |  februar 3, 2006 at 6:19 pm

  babben, eller mitt kaliber ;)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 169. Ole brumm  |  februar 3, 2006 at 6:20 pm

  #165

  Liss, “holdt på å le meg ihjel”.

  Bra kommentar.

  God bedring.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 170. leif jonny  |  februar 3, 2006 at 6:22 pm

  ormen lange, statsråd lehmkuul, skaftet

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 171. TankeFullAvTankeTull  |  februar 3, 2006 at 6:23 pm

  1. For mange menn

  2. Begge deler

  3. Menn

  4. Han, alltid med stor H

  5. Passe greit

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 172. -  |  februar 3, 2006 at 6:23 pm

  jeg kaller min for- James Bond.

  jeg er fornøyd med penisen min, den er 17-18 com lang og 5 cm tykk(altså ovenfra) den er rett og fin.

  Srørrelsen telles, det er ikke noe tvil om det.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 173. Helenes-verden  |  februar 3, 2006 at 6:25 pm

  Hvis noen tror at det er sørrelsen som gjør dem til gode elskere så stakkars dem, det kreves litt annet også for at menn skal bli gode elskere og skal sexen bli god må begge sammarbeide uansett om “kompisen”er stor eller liten

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 174. Til nr 149  |  februar 3, 2006 at 6:25 pm

  TIL NR. 149. Du skal ikke være 15 cm bred. En måler rundt penis. Omkrets. En må bruke målebånd og pakke rundt.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 175. Robban  |  februar 3, 2006 at 6:26 pm

  Er det ikke en kjensgjerning at det er bedre med en stor kjapp en kontra en liten slapp en ???

  Min lystrer navnet Rex !

  :O)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 176. Martin  |  februar 3, 2006 at 6:29 pm

  Oppbrukt tema….

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 177. Svein  |  februar 3, 2006 at 6:31 pm

  Æ har en kuk som en nyfødt unge: 50 cm og 3,5 kg.

  Spøk til side: Dama setter mere pris på tunga enn kuken (som er midt på treet).

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 178. Iren_E  |  februar 3, 2006 at 6:33 pm

  #65 Kristin Spitznogle sier:

  “De fleste har en liten skjevhet, men så lenge det ikke vanskeliggjør vaginal eller anal penetrering regner man det ikke som indikasjon for behandling.”

  Penis er i utgangspunktet et forplantningsorgan veitt du. Det holder vel at den passer der den er ment å passe. Om den er så stor å skjeiv at man ikke orker å ha den i “tvåan” spiller vel ingen rolle? Jeg tviler på at DET er en indikasjon på at man trenger behandling. Men du skjeler kanskje til de homofile i formuleringen din…?

  Iren_E

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 179. jente24  |  februar 3, 2006 at 6:36 pm

  Har skrevet komentar litt lenge oppe #160.

  Men bare for å fokusere penisen til noe annet en størrelse, som i kjærlighetens bilde har lite å si.

  Det er nok et større problem , når enten mannen eller kvinnen ikke kan produsere barn. Når komunikasjonen svikter og alternativene som befruktning og adopsjon ikke går over ens med egoet.

  Da er det ikke om det er stor eller lite, trangt eller våt myr som har noe med saken å gjøre. I alle samlivs situasjoner, er det ikke størelsen på problemet som ødlegger , det er komunikasjon, respekt og kjærlighet.Er ikke det der, da er vel det ikke noe å ha heller.

  man må elske og godta seg selv og elske den man er med og godta personen.

  God helg!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 180. Magne  |  februar 3, 2006 at 6:36 pm

  diggeli

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 181. bølle per32  |  februar 3, 2006 at 6:38 pm

  at dåkker gidd

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 182. j 22  |  februar 3, 2006 at 6:39 pm

  tryllestaven..

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 183. gutt 26  |  februar 3, 2006 at 6:41 pm

  1. Ja. Akkurat som gutta ikke liker for små pupper, vil jentene se det som en bonus dersom gutten IKKE har en liten tiss.

  2. Tykkelse eller lengde… Er vell like viktig, men kansje det viktigste av alt er utholdenheten?

  3. Vanskelig å si. Noen gutter er veldig opphengt i det, andre driter i det.

  Når det gjelder jenter vil jeg påstå at pene jenter vil GENERELT SETT være mer opptatt av penisstørrelsen, enn damer som er middels vakre eller mindre vakre. Det har vell sin naturlige forklaring i at pene jenter er mer kresne?? Dette betyr uansett ikke at den perfekte dama nødvendigvis er opptatt av penisstørrelse. Men det er større sjanse for det.

  Samtidig er det også en forskjell mellom jenter som liker masse sex og de som klarer seg med en gang i blant. Hadde man tatt en undersøkelse på dette, er jeg temmelig sikker på at den ene gruppen som liker masse sex, hadde vært mer opptatt av penisstørrelse, enn de greier seg med mindre sex. Generelt sett altså.

  Har selv en ca 15 cm stor “sædslegge”, og den er neppe av det tjukkeste slaget selv om dette aldri er blitt målt. Jeg har hatt sex med rundt 35 damer siden jeg var 16 år, ca halvparten one night stand, og resten i forhold/affærer. Mange fine erfaringer. Sex er definitivt best med jenter med trange “hull”, og det blir da som regel en deilig nytelse for både meg og henne. Derimot når jeg har truffet på en jente med svært vid kjede (har skjedd 2-3 ganger), kan det by på problemer både for meg og henne. Jeg har problemer med å komme inne i henne fordi man ikke får nok trykk rundt den, og man holder på i evigheter til den ikke orker mer og blir slapp. 2 av disse damene har da også engstet seg for at man er for vid eller ikke er tilstrekkelig attraktiv. Således kan det noen ganger være slik at dama engster seg for at man har for vid kjede. Samtidig med at gutten frykter at dama synes han har for liten tiss. (Dette var tilfellet for meg i 18 års- alderen, men etterhvert blir man heldigvis trygg på seg selv.)

  Uansett, er ei jente sammen med en gutt hun er glad i ,og kjeden er for vid, eller tissen hans for tynn, er det helst dama som sitter med løsningen på det. Start innvendig muskeltrening…

  4. Ingen spesielle navn, men sædslegga og magic stick, som nevnt ovenfor, meget gode bidrag hehe!!

  5. Absolutt.

  Håper på noen bidrag til boka de Kristin!! Hilsen Kurt.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 184. Petter  |  februar 3, 2006 at 6:42 pm

  Hei Kristin

  Morsomt innlegg. Viser hva kvinner er opptatt av for tida… Det er DU og dine som er mest opptatt av size vettu, ikke vi selv. Eller ikke jeg iallfall.

  Har hatt noen partnere… men har egentlig aldri merket noe forskjell på vaginastørrelse. Kan ikke si det.

  Det som er viktig for meg, er at det er glatt. God smøring er viktigere enn noe annet. Og der er dere forskjellige. Noen blir klissblaute bare du stirrer dem hardt nok i øya, mens andre må jobbes med i 20 minutter før det begynner å bli moro – men DA kan jo moroa begynne! :-)

  Enig med han/hun ovenfor som synes det er tåpelig å bruke begrepet “penis”.

  Hva med tiss, pikk og kuk? Trenger ikke gjøre det vanskeligere enn det.

  Til boka di: hva med rørstubben, råtastokken, bunnsvillen, supermann, big one (da kan vi jo ta med Grandiosa og…), øksa, hardballen, buddy, bob, roffe….

  Ha en fin kveld – TGIF!

  Petter

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 185. Googy  |  februar 3, 2006 at 6:43 pm

  Som Glåmrik (Bjørn Morisse) sa i Dagbladets tegneseriestripe, sa en gang for lenge siden!

  Gjennomsnittspenis
  er 15 cm. gjennomsnittsvagina er 19 cm. Det betyr at bare i Oslo går det flere mil ubrukt vagina!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 186. forelsket samboer  |  februar 3, 2006 at 6:46 pm

  hmmm… hvis eieren har noe mellom øra, er en fin samtalepartner, kan og gidder å koke kaffe, lage mat innimellom, rydde og gå ut med søpla en gang i blant så er i grunn jeg i grunn fornøyd!

  At lakrisstanga er tykk og runder 16 cm erigrert er enda en fordel spesiellt fordi han virkelig kan drive den!

  Skulle han allikevel miste hele prakten ved et eller annet slags uhell ja så vil jeg allikevel dele resten av livet mitt med dette fantastiske mennesket!!!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 187. Dama di  |  februar 3, 2006 at 6:49 pm

  JA..størrelsen teller. Best når den er tykk.

  Kaller den snøtten jeg..

  Er fornøyd med partneren. Det viktigste er at mannen tar det kuli og tenker på dama under akten…

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 188. Den ligger mellom 17-20  |  februar 3, 2006 at 6:54 pm

  Dama kaller den for Love stick, ha ha ha:)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 189. Jonas  |  februar 3, 2006 at 6:55 pm

  Til dere gutter som synes den er litt stutt – glem hva dama måtte mene eller føle. Det viktigste er at dere nyter selv – fei i vei! Denne debatten viser at damer stort sett (også) tenker på seg selv. Når det blir seriøse greier så kan dere jo tenke på hverandre – da ordner deg meste seg…

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 190. ronny the man  |  februar 3, 2006 at 6:58 pm

  lykkeliten

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 191. Psodynum  |  februar 3, 2006 at 6:59 pm

  #21 Kommentar fra junior: du bør jo ikke være noe flau av å ha litt mindre snabb en gjennomsnitt bare du kan utnytte det. om du først lærer deg å bruke hodet (fingrene) riktig først så kanskje ikkje jenta bryr seg i den grad om størrelsen når kavalkaden skal på podiet. Eller så kaller kjente arne også for : pedrus concarius anacondu monstrus baviano.. eller bare sneipen…

  det dinnes ingen bedre en dem du er fornøyd me..

  sitat fra sandnes

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 192. Fysiker  |  februar 3, 2006 at 7:04 pm

  Nanostaven min

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 193. Pakkis  |  februar 3, 2006 at 7:18 pm

  Sotkjeppen for oss muslimer…

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 194. Don Juan  |  februar 3, 2006 at 7:20 pm

  God Sakene

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 195. Prinsen28  |  februar 3, 2006 at 7:21 pm

  Klart størrelsen på utstyret har noe å si; sossiser er ikke like godt som trailergrill, til tross for at de er små og nusselige (”næææh… så søøøøøøøt den var da) :p

  Er utstyrt med en i “normal-intervallet”, ca 13-14 tipper jeg. Har fått partneren til himmels, men til ONS er den en real skuffelse vil jeg tro. Fordelen er at den er passe stor til en tur inn bakveien også, da vi begge finner det deilig.

  Kaller den for `Piltn` *hehe*

  Okkesom tror jeg at mange jenter går rundt i den villedelse av at de store er de beste.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 196. jente24  |  februar 3, 2006 at 7:22 pm

  Å enda en komentar:9

  Jeg er ei jente som er 171 høy, variere mellom 63-71 kg (kommer ann på trenings gnisten)

  Har størelse 85A, som er små pupper på en stor kasse. ca 10-12 cm dyp. Og som en sjarmerende full mann sa en gang, ikke er du den peneste her inne ei heller den stygge, men med den sjarmen har du kapra blikkene til mange.

  Det er ikke altid like lett å slippe angsten om man er god nok for sin partner. Det med størrelse går nok begge veier. Vi jenter tenker for mye, kanskje gutter tenker for lite eller er det omvendt …

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 197. Lurifaks  |  februar 3, 2006 at 7:24 pm

  Loddet

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 198. yo  |  februar 3, 2006 at 7:35 pm

  onkel kåre :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 199. alec  |  februar 3, 2006 at 7:48 pm

  kaller min for Bondevik eller Terminator .

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 200. Ronnie80  |  februar 3, 2006 at 7:57 pm

  Fanten og hønå :p

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 201. GINA  |  februar 3, 2006 at 8:03 pm

  Ja storelsen har masse a si. Jeg kunne aldri tent pa en mini…skal jo ikke bare ha den inni….og hvorfor er ikke baller nevnt her …det er ogsa viktig….de skal ikke vaere for store a slappe,men passe sma og faste… Det er super usexy a ha kalle navn…sma/normal er pikk og stor er kuk….

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 202. -  |  februar 3, 2006 at 8:12 pm

  Baller er kjempebra, enig med #202. De er rålekre når de er små og faste til åsuge på

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 203. GTM Lusifer.  |  februar 3, 2006 at 8:14 pm

  Har størrelsen betydning?

  Ja, var vist seg at det har det. Har ei dame som er litt vid, (og litt brei over ræva), og det gjør at jeg ikke klarer å gi henne orgasme ved penetrering. men lå med ei venninne før jeg traff dama mi, hun syntes den var fin :) Og trur jeg kunne gått bort til henne en dag i dag og fått ja før jeg hadde spørt.

  Hvis så; hvorfor dét – og hva er viktigst; lengde eller tykkelse?

  Min er litt tynn og hengslete slik som meg, men de jentene jeg kjenner sier tykkelsen er viktig.

  Hvem er mest opptatt av penisstørrelse – menn eller kvinner? Kvinner.

  Hva kaller dere egen eller partners penis?

  Han går for det meste under navnene:

  Beistet, kødden, tassen, kjeppen, breiflabben, 2meter faenskap, tissefant, jager’n, høvelen, jernet, loffen, pølsa, lillemann.

  Hvordan er deres forhold til egen eller partners penis?

  Jeg trives med min penis, noen ganger streiker den helt, og det er surt. for det er mye potensiale i den.. hehe.. Målte min til 18cm sist jeg målte. Men den er ille slank.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 204. Normal Størrelse?  |  februar 3, 2006 at 8:26 pm

  Min er i normal størrelse, ca 16 cm.

  Men føler og har altid følt at dette ikke er nok, siden jeg selv er ganske stor.

  Jeg lurer på hvor og hva det koster å få operert slik at man får en større penis?

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 205. Petrus  |  februar 3, 2006 at 8:31 pm

  Vi menn er sårbare når det blir snakk om lengde på utstyret. Det er jo vanskelig å gjøre endringer. Holder ikke å gjøre knipeøvelser eller legge inn silikon ;)

  Må si at jeg får en dårlig følelse når jeg leser om jenter som absolutt forlanger en diger en. Ikke har jeg mulighet for å etterkomme ønsket hvertfall.

  Det er jo enkelt å partere tilbake med ’slaskefette’ osv, men det kommer jo ikke noe godt ut av det heller.

  Har vært sammen noen damer og enkelte passer nesten perfekt, mens andre kan være litt vide (uten at jeg har gjort noe poeng ut av det…).

  Nei, nå må vi slakke litt på kravene til oss selv og partneren. Det er jo ikke slik at alle kan forlange å komme samstemt hver eneste gang!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 206. Martinsen  |  februar 3, 2006 at 8:33 pm

  Kristin skriver i sin blogg her at dagens penisstørrelse er et “resultat av naturlig seleksjon gjennom århundrer etter hva kvinner er tiltrukket av” (fritt sitert). Her tar Kristin S. endel feil.

  “Naturlig seleksjon” betyr ikke hva (hun tror) kvinner har “valgt” opp igjennom menneskehetens utvikling, men hva NATUREN har utviklet ved at menn med små peniser eventuelt har dødd ut, som rase, fordi bare de med stor snopp har fått parre seg. Kvinner står ikke bak naturlig seleksjon, det gjør naturen selv gjennom årtusener (ikke århundrer). For alt vi vet var penisene mye større før slik at det egentlig er mindre snopper vi har med å gjøre nå.

  Men hovedpoenget er likevel at kvinner slett ikke har valgt seg ut menn, i historisk tid, og hvertfall ikke etter størrelsen på snoppen. Det er først de siste 20-40 år at kvinner er ledende på kjønnsfronten. Inntill helt nylig i historisk sammenheng er det menn som har TATT SEG ei kone og avlet barn med henne. De meget få kvinner som har hatt makt nok til å velge seg en mann har vært dronninger, andre kongelige og adeligeige, som stort sett har giftet seg til mer makt, posisjoner og rikdom, fullstendig urelatert til ektemannens penis.

  Det finnes jo alltids noen få unntak, men la oss si at inntill vårt århundre var det menn som TOK SEG ei kone i 90% av tilfellene, eventuelt aksepterte damens interesse. Det var jo mannen som inntill helt nylig hadde penger/jobb/utsikter til penger/jobb og som dermed kunne brødfø familien. Jobb/muskler/makt var viktigere enn penis. Dine historiske søstre valgte nok ikke mennene sine, kjære Kristin.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 207. -  |  februar 3, 2006 at 8:35 pm

  Likte “Sædslegga” veldig godt :) , men damene jeg har hatt har stort sett brukt mer konvensjonelle navn som “kuk” eller “pikk” -Selv refererer jeg til den som “kølla”. Med 14cm i omkrets og en lengde på 15cm har jeg med få unntak fått høre at jeg har en “fin kuk/pikk”, og det har vært en fin boost for selvtilliten. Det er jo mange damer som er gode skuespillere i senga og sier hva som helst, men det er jo egentlig mest synd for deres del hvis de ikke klarer å nyte det og av en eller annen grunn må ty til skuespill -jeg velger uansett å tro at jeg går rundt med et verdsatt redskap, og er happy med det :) Når det kommer til hvem som er mest opptatt av størrelse, så tror jeg det til syvende og sist har noe med å gjøre det beste ut av hva man blir servert; Hvis jeg kan trekke en paralell til pupper så synes jeg det er digg med små faste pupper, men vet også å sette pris på større pupper som er i harmoni med tyngdekraften (og silikonpupper for den saks skyld). En mindre pikk er jo genial med tanke på analsex, og er dessuten lettere å “svelge” hvis man kicker på denslags -jeg misunner virkelig ikke menn med en 20cm+ lang pikk; ingenting slår følelsen av å “bunne” en dame, i betydningnen kjenne hennes kjønn/munn mot roten av kølla -og det kan bli vanskelig i mange tilfeller hvor kuken er for lang. Takk.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 208. Per  |  februar 3, 2006 at 8:37 pm

  He-he

  Her er noen :

  Agurkpikk,Alvepikk,Ambassadørkukk, Amøbekukk, Analfreser,Apekukk,Bablekukk,Ballongpikk, Banankukk,Dinglekukk, Fittepirker,Fitterister,Flyn
  drepikk,Gnurekukk,Joikekukk,
  Juksepikk,Klaskepikk,Knotekukk,

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 209. Thomas Kjekken Himself  |  februar 3, 2006 at 8:40 pm

  enten El maestro eller BIgdaddycool! :D

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 210. Cato Fra Arendal  |  februar 3, 2006 at 8:47 pm

  Jeg kaller min for Kjetting-Leif!

  Det er en mann jeg kjenner og han er så stilig at jeg valgte å oppkalle “udyret” mitt det samme!

  Dama liker det veldig godt..

  ” nå kommer kjetting-Leif og rengjør brønnen din, eller “tre deg ned på Leifern” hun blir helt vill av det ;)

  Men her om dagen satt det ett maikorn på mellom skjortekragn og hatten til Kjetting-Leif, og det var fasinerende. Vanja ble litt flau da jeg puttet det i munn, men men.

  A man gotta do what a man gotta do!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 211. Gutt14  |  februar 3, 2006 at 9:13 pm

  Jeg har 15cm lang nå, vet noen når den stopper og vokse?

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 212. amo  |  februar 3, 2006 at 9:20 pm

  Olle!!!! hahaha du er faen meg stor!!

  Har ikkje målt på sikkert 10år. kansje neste gong eg er på byggmakker eller kor ifaen en får tak i måleband. jentene seier den er “ganske stor” og det er ikkje godt å vite om det er sant eller ikkje men doggie funker dårlig med nokre jenter. Men eg har opplevd jenter som er mildt sagt slappe i musa. er som å stikke “lille marius” i ei bøtte med lunka vatn.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 213. cindy  |  februar 3, 2006 at 9:23 pm

  til du er 20

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 214. milfhunter  |  februar 3, 2006 at 9:27 pm

  man kan godt ha liten eller stor pikk, men det nytter ikke hvis ikke musa passer. noen jenter er trange og noen normale og noen så

  svære at man like godt kan dyppe løken i en bærepose med lunka vatten.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 215. axel  |  februar 3, 2006 at 9:37 pm

  har en på 19cm…..14irundt…. dama mi klager ofte på att den er alt for stor.. sjøl om ho er “varm” og vi tar det veldi roli… det ender med att hun får sjelden lyst…kunne gådt tenkt me att dn var litt mindre…så hadde d blidt litt meir på meg..he he. kan være att hun har en “liten” vagina… har kun hadt henne som sex partner, så det er vanskeli og si kor problemet ligger…men det og passe ilag er vikti… men når d gjelder sex har dere missfårsådt vist dere tror det er kuk og fitte som gjelder….mye og utforske på en kvinnekropp……og det er VELDI stor forskjell på va damer synst er gådt….

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 216. Magic  |  februar 3, 2006 at 9:42 pm

  Jeg tror størrelsen har mye og si, i tilegg til selvfølgelig erfaring, stamina osv. Men gutter har en tendens til å skryte på seg et par cm ovenfor feks dama eller andre, så jeg tror virkelighetsbildet kommer litt skjevt ut her. Det jentene tror er ca 19-20 cm kan feks være 15-16 fordi en type de har vært med før har skryti på seg et par cm. Altså øyemålene her er nok litt ute å kjører. Selv er jeg vel cirkus normalt utstyrt med ca 16 i lenge og 14,5 i omkrets. Fikk en gang en partner til å tippe størrelsen og hun tippet som jeg gjettet over noen cm mer enn det som var sannheten. Men jeg tror det er usundt og henge seg opp i disse tingene og en får heller prøve og leve med hva en er utlevert med =)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 217. flicka 20  |  februar 3, 2006 at 9:47 pm

  Vil absolutt si at størrelsen har betydning, både for jentas nytelse og sikkert for mange menns selvfølelse…noe av det deiligste som finnes er å kjenne en penis fylle deg helt opp! må jo seff ikke være for stor, for da blir det fort vondt…når det er sagt så er det jo mange andre ting enn stor penis som kan gi stor nytelse for jenta!

  tror både damer og menn er mer opptatt av størrelse enn vi er klar over! er et samtaleemne som stadig dukker opp…

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 218. Heppati T  |  februar 3, 2006 at 10:03 pm

  Kallern for “det tredje benet”…

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 219. Hege  |  februar 3, 2006 at 10:31 pm

  Jo…str teller! Ikke så mye lengden, men tykkelsen ja..og selvfølgelig hvordan den brukes! Det finnes de med “horsy-horse” som ikke kan bruke den og de med “en lille” som kan, MEN “when it comes down to it”; den må være større enn en finger!!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 220. BenDover  |  februar 3, 2006 at 10:53 pm

  Har vært sammen med samme dama i over 20 år, har 2 unger vetta pokker hvordan min størrelse er sammenlignet med andres. Har egentlig aldri brydd meg om målinger av mine kroppsdeler..det tror jeg kun folk som mistenker at de er unormale orker gjøre. Derfor konkluderer jeg med at jeg føler meg normal, og at jeg derfor er normalt utrustet.

  Kjerringa har aldrig klaget, og skulle hun noen gang gjøre det så ville jeg rett og slett bedt ho kysse meg i ræva..mitt utstyr er mitt, og det bestemmer jeg over!!!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 221. tom  |  februar 3, 2006 at 10:54 pm

  Kommer fra Nordland og der kalles penisen for “Snøtten”.Han har stor snøtt. Fantastisk navn hva?

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 222. David John jr.  |  februar 3, 2006 at 11:27 pm

  Spitzy ….

  Mhp på valg av tema … nå har du jaggu blitt skikkelig tabloid ….

  ps … merkelig har mange av partnerene bemerket størrelsen …. og det står jo i litt merkelig kontrast til at kvinner når de blir spurt jo oftest sier at det ikke betyr noe ….ds

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 223. Cecilie Birkeland  |  februar 3, 2006 at 11:27 pm

  Tror ikke jenter er så veldig opptatt av størrelse til vanlig. Men om vi havner til sengs med menn somm enten er skyldig utstyr eller drar frem en abnorm sak – da blir plutselig dette med størrelsen et aktuelt tema. Derfor gutter, om dere stiller i den ene eller andre ytterkanten; Forbered dama, så unngår dere en ubehagelig situasjon både for deg selv og henne!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 224. Myrknott  |  februar 3, 2006 at 11:30 pm

  Ord vi har brukt som erstatning for det kjedelige “penis”:

  Svingstang

  Vagabond

  Tilfeldig forbipasserende

  Kurt

  Salamien

  Salamandersalaten

  Trollhetta

  Splitte mine kjønnslepper

  Baguetten

  Laksen

  Oksegjedda

  Kommafeilen

  Terapeuten

  Villsvinet

  Snøftest
  akan

  Tørkestativet

  Skyskraper’n

  Uteboden

  Håndhilsere
  n

  Kleskoden

  Tannbørsta

  Tannpirkeren

  Tannlegen

  Materialforvalteren

  Migeministeren

  Tangatvinner’n

  Tampong-pusheren

  Totempælen

  Spøkelseskladden

  …og selvsagt Mikrofonen (alle vil være popstjerne).

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 225. David John jr.  |  februar 3, 2006 at 11:30 pm

  Jeg haret forslag til tema … som jo på en måte harmoniserer med dette temaet.

  Hvor stor andel av norske kvinner kan bruke underlivsmuskelaturen (knipe etc.) ….????

  På forhånd takk

  D. John jr.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 226. Candela  |  februar 3, 2006 at 11:39 pm

  Adamsbananen?

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 227. nasty  |  februar 3, 2006 at 11:48 pm

  Blod-bamsen

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 228. -  |  februar 3, 2006 at 11:48 pm

  jaja..kaller den bare for Terminator jeg=)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 229. -  |  februar 3, 2006 at 11:51 pm

  the mean machine!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 230. -  |  februar 3, 2006 at 11:53 pm

  vagina knusern!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 231. Satans_Sendebud  |  februar 3, 2006 at 11:54 pm

  “Hvor stor andel av norske kvinner kan bruke underlivsmuskelaturen (knipe etc.) ….????”

  Det kan da vell alle?

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 232. -  |  februar 3, 2006 at 11:54 pm

  mann32:hørt om faiking eller??

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 233. k  |  februar 3, 2006 at 11:57 pm

  snadden

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 234. Tom 2  |  februar 4, 2006 at 12:05 am

  Hei. Er litt artig å lese de forskjellige innleggene, men det kan være for at jeg selv ikke er så liten. Har opplevd at noen mener den er litt stor og det er faktisk en god beskjed å få. Da er det bare å være litt mer varsom. Har ca 18cm og 15rundt og er godt fornøyd.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 235. Prono  |  februar 4, 2006 at 12:19 am

  Selvfølgelig har størrelsen masse å si. Kvinner liker store kuker. Det tenner dem å se en stor kuk, men det er veldig individuelt hva dem liker å få inn. Tykkelsen er viktigst. Den er bedre å holde i, og fyller henne bedre. Takk til alle mine jentevenner som ber meg med på jentefest :-) Der får du vite ALT.

  “Stanley” heter min. Det er et bra verktøy. Bare søk Google ;-)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 236. Namsos Kølla  |  februar 4, 2006 at 12:19 am

  herregud har du for stor penis har du problemer med og få stå kuk.

  Det er fordi alt blod strømer til penis,

  det kan være farlig.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 237. Liron  |  februar 4, 2006 at 12:26 am

  Nåla… sier seg selv. liten og spiss med kraftig bananform. Er fornøyd med meg selv, og har god selvtillit fordi om!=)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 238. Kim  |  februar 4, 2006 at 12:29 am

  Ding Dong

  World Trade Center

  George w .Bush/hårete

  Slægga

  Drillbora

  Tunnelen

  Dr. Phill

  Bin laden

  økse horne

  Xcaliber

  Beam cannon

  Røret

  Future

  Link kabelen

  USP-porten

  anualpluggen

  vis den er liten kan den kalles Kong Harald

  er den stor kalles den Bin Laden

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 239. Liptons  |  februar 4, 2006 at 12:43 am

  PC-muskelen…? Er det musa??

  :D

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 240. Monsteret  |  februar 4, 2006 at 1:13 am

  med mine ca 24 x 7,5 cm forstår jeg godt jentene som klager på at den er for stor, og jeg prøver etter beste evne å komme rundt problemet på mer eller mindre kreative måter (legge neve rundt innerste del som en slags stoppemuffe, osv), selv om det begrenser en del stillinger

  jeg er kjempefornøyd med tykkelsen, men skulle gjerne hatt 10 cm kortere, og vurderer operasjon for å oppnå det

  jenter som setter 20 cm som minstekrav virker for meg som er svært overfladiske, og jeg kvitter meg med dem fort jeg kan, da for meg teller det som er i skallen mest

  jeg er forbauset hvor lett det er å bli kivtt dem ved å juge og si at den er 10 cm kortere enn det den faktisk er…

  og borte er dem

  pleier å gå med romslige bukser som ikke avslører mitt eksemplar av organet som diskuteres på denne bloggen, nettopp fordi jeg ikke vil tiltrekke meg oppmerksomhet fra bimbo size queens

  de er absolutt ikke noe spennende å ta ut søpla for ;)

  dessuten er sex mye mer enn bare samleie og kosepraten etterpå, og jeg skulle tro at det finnes andre ting som er viktigere i et parforhold enn bare det

  problemet er at jeg har ikke så mye praksis med akkurat det, for de jentene jeg liker veldig godt, er dessverre de samme jentene som syns jeg er alt for stor mellom beina, og dermed også de som vegrer seg for å bli sammen med meg i et varig forhold

  hvorvidt menn eller kvinner er mest opptatt av størrelse er meg likegyldig – jeg vil bare ha ei kvinne som ikke er opptatt av størrelsen på min, hverken ene eller andre veien,

  selv om det betyr jeg kanskje må operere den kortere

  la merke til pia som skryter typen med bøy på sin opp i skyene – andre jenter her som har gode erfaringer med det?

  noe jeg bør vurdere å gjøre sammen med avkortningen den dagen jeg bestemmer meg for å gjøre det?

  er ikke så veldig opptatt av formen på den selv, men når jeg først skal under kniven likevel…

  selv gidder jeg ikke gi noe navn til den, da jeg har fått høre noen på de fleste av de one night stands jeg har hatt

  monsteret kjempen sværing og jumbokuk går igjen mye,

  men selvtillitten raser som en stein igjen hver gang jenta skriker au stopp osv

  som det kanskje går fram av dette innlegget, har jeg ikke et spesielt godt forhold til forplantningsorganet mitt

  noen av dere der ute som har tro på at en kirurgisk reduksjon vil forandre på det?

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 241. gutt  |  februar 4, 2006 at 1:27 am

  4: Schnappi!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 242. Tja..  |  februar 4, 2006 at 1:40 am

  Hva med:

  Lama`n.. den som spytter..

  grillspydet

  blås
  elampa

  rørepinnen

  Torsken

  slemm
  e Tor (Milde)(han oppfører seg som en ungpikk – spruter ut en masse guffe…)

  Englestaven

  Tryllefløyta

  Tjukken

  Juster (lang og tynn)

  masta

  Også en liten digresjon på slutten….:

  Kjønnshår er oppskrytt!!!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 243. cinzia  |  februar 4, 2006 at 1:50 am

  Lykkeliten hørest ut som det mest sjarmerende navnet så langt, men likte også trofast… exen min kallte han for mr.willey eller happy. Liker ikke fløtepuser i senga, men å kalle staken for “røffe” navn får meg til å le! føler det kompanserer for dårlig utstyr.. :) Det er ikke størrelsen på hammeren det kommer an på, men hvor den treffer!! :) selvsagt vil man kjenne at det kommer noe inn i seg, men det går jo an å kompensere med rett stilling eller finfin kosing på klitoris… Stor pikk er ofte ubehagelig! Lytt til respons og kjør på med det som funker! Practice makes champion! ;) Ciao

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 244. Kari  |  februar 4, 2006 at 1:53 am

  Ja, størrelsen teller.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 245. Monica  |  februar 4, 2006 at 1:53 am

  Til #129

  “Til alle dere damer som mener tykkelsen har noe å si, skaff dere en strammere vagina!”

  Værste jeg har hørt. Samme som å si at dere gutter bør “skaffe dere” en større penis! Går ikke an å stramme opp til det uendelige heller da, er den for tynn så er den for tynn.

  1&2: Størrelsen har definitivt noe å si!! Og da tykkelsen mer enn lengden..På en skala fra 1 til 10 der fem er gjennomsnittlig godtar jeg alt fra 4-8=)

  3: Tror nesten kvinner bryr seg mer om det enn menn, ingen vil fortelle venninnene sine at typen har en micropenis..

  4: Junior =)

  5: Elsker den! Virkelig fascinerende greier..

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 246. Gard B S  |  februar 4, 2006 at 2:35 am

  Har størrelsen betydning?

  - Til en viss grad så gjør den det men eg sier at det er med pikker som med pupper. Det er ikke størrelsen som er viktigst…det er hvor mye man får lov til å LEKE med dem!!!

  Hvis så; hvorfor dét – og hva er viktigst; lengde eller tykkelse?

  - Tror den er aller viktigst for menns selvtillit. Og det er jo det de fleste kvinner vil se i en mann. SELVTILLIT!

  Da må de også være forsiktig med hva de sier og hvilke krav de setter. Menn er mer sårbare enn kvinner tror på dette området.

  Hvem er mest opptatt av penisstørrelse – menn eller kvinner?

  - Kvinner og menn er opptatt av penis på forskjellige måter! Menn snakker om pikken med håvmod men gjerne litt nervøst i samme slengen. Vi kan tulle og vitse om den i det uendelige men innerst inne tror eg menn generelt er konstant bekymret for å få hint eller direkte melding om at pikken ikke er stor nok eller ikke duger.

  Ordet MICROPENIS er ett uhyggelig ord og eg synes det burde vært tatt ut av ordboken. – Kristin…ville du skrevet i ett innlegg at “om Vaginaen din er slik og slik så er den Stygg”?? Tror neppe det grunnet at det ville vel støte og såre en del jenter…..og det kan vi ikke ha noe av! Tenk deg følelsen for en mann som oppdager at pikken hans kalles for MICROPENIS!!Det kan sikkert ta livet av flere….uten å kødde!

  Jenter har pupper, hofter, rompe og flere atributter som menn bedårer og blir opphisset av. Og dette vet kvinner. Menn derimot har stort sett pikken…..og blir vår kjæreste og mest frustrende eiendom satt i en bås vi ikke vil identifiseres med så kan det gå riktig gale for flere.

  Du kan sikkert si at eg e pirkete og overfølsom på menns vegne……men eg mener kvinner ikke ser hvor følsomme menn er på dette punktet. Fra naturens side er pikken og grunnen til dens eksistens det som driver menn…..alt annet menn driver med er bare ett påskudd for å få bruke den mest mulig i fremtiden!

  Når kvinners vagina ble først diskutert var du veldig raskt ute i forsvarsposisjon (innlegg 91.) og det er vel en gjennganger. Kvinner forventer at om vi blir omtalt så skal vi kunne tåle det og da gjør det ikke noe om man ikke er forsiktig i hvordan man omtaler ting. Men er det kvinners kropp som blir diskutert så må man være så utrolig politisk korrekt for ikke å få kritikk for å støte kvinner. Menn trenger ikke høre slike ting!

  Vil kvinner ha likestilling så må de ta det med GODT og VONDT….ikke bare det gode!

  Etterhvert som likestillings arbeidet går fremover vil også menns tankegang og generelle følelsesliv forandres. Har en følelse av at kvinner ikke ser eller ikke vil se denne utviklingen. De vil ha mannen sterk, smart og med stor selvtillit selv om pikken og deres trofaste følgesvenn kalles for MICROPENIS!

  Hva kaller dere egen eller partners penis?

  - Ikke noe spesielt….det som måtte dukke opp i hodet mitt der og da! Sist ble det Profeten Mohammed….hehe!

  Hvordan er deres forhold til egen eller partners penis?

  - Vi har ett toppers forhold. Men som eg har felles med mange andre gutter/menn så har vi også kommunikasjonsproblemer. Slik eg ser (litt på spissen) er det grunnet at samfunnets struktur, forventninger til menns følelsesliv og hvordan det håndteres og etiske og moralske regler som konstant gjør det vanskeligere og mer tabu-belagt for menn og utøve sin sanne natur. Eg sier ikke det at vi skal gå “nuts” og ta alle kvinner vi ser.

  Ser at mange av innleggene er skrevet med veldig humoristisk tone noe som du poengterte selv i ett svar noe som eg vil si delvis bekrefter det eg nevnte om at menn…..vi tuller og spøker om slike ting når vi diskuterer dette…og spesielt med jenter/kvinner. Menn kan ikke vise sin sine ekte følelser under dette temaet til en kvinne. Om en mann sier til en annen at han har MICROPENIS så betyr det ikke så mye….men om en kvinne kommer med utalelsen…så er det nok til å sende en mann 6 fot under i følelsesliv og selvtillit!

  Vel vel….dro den kanskje litt langt men det ligger en del sannhet i dette som eg synes jenter/kvinner bør tenke på.

  Jeg elsker jenter/kvinner og deres kropper men det bør ikke være så viktig hvordan kroppen er men hvor mye man har evnen til gi og utforske partneren sin. Det går begge veier. Det er ikke uten grunn at gruppen “Ingenting” fra Sandnes skriver i en sang…..”moralen e at om du driver med tull…e d bedre med ett runk enn ett livløst knull”

  God artikkel Kristin!

  Vennlig hilsen

  The Traveller

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 247. OG  |  februar 4, 2006 at 3:27 am

  Størrelsen er viktig, men alt med moderasjon sier nå jeg. Jeg har 19cm og det blir ofte litt for mye for partneren. En ting som dere gutta med litt mindre bør være glade for: å suge en stor en er mye vanskeligere for dama enn å suge en mindre en…

  Er nok aller best å være midt på treet, ca 15-17cm. Hjelper ikke å kunne skryte over en stor en hvis den ikke får plass, og dama kanskje ikke får den inn i kjeften så bra…

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 248. big boy  |  februar 4, 2006 at 3:51 am

  hehe fy faen jeg tror min er alt for liten. min er lizzm 9cm i slapp tilstand og 16.5 i staa. faen en venn av skal altid skryte av at dama hans faar vondt naar de puler. jeg tror han har 18 eller 19 eller noe . MEN jeg har lagt merke til at de som skriver i dialekt itenom bokmaal har small peckers. hehe glad jeg ikke ber paa landet, hehe da maa jeg sikkert lete etter pikken min med microteleskop faar aa bare paa runka. lol :D

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 249. drevis  |  februar 4, 2006 at 4:37 am

  1. Ja, penisstørrelse er viktig – akkurat som vaginastørrelse er viktig.

  2. Er så lei av damer som maser om penisstørrelse som om dét er det eneste som teller. Det skal da vitterlig to til for å skape friksjon. Utrykket “slapp i musa” er ikke tatt tatt ut av løse lufta. Mange kvinner er rett og slett slappe i musa. Hvorfor? Grunnene til det kan være mange. Barnefødsler er en innlysende årsak. Noen kvinner er fysiologisk sett skapt slik (dvs store der nede), men hovedgrunnen er uten tvil det faktum at de færreste bruker muskelaturen i og rundt vagina bevisst. Det virker som de færreste kvinner tenker på at de faktisk har muskler der nede som ved bruk kan påvirke størrelsen på vagina. Idrettsutøvere og kvinner som generelt trener mye vil i de fleste tilfeller oppleves som trangere. Ikke fordi de nødvendigvis er mer bevisste på disse musklene enn andre, men fordi de gjennom treningen faktisk er med på å stramme opp området rundt vagina. Det sier jo seg selv at regelmessig trening av f.eks. sete- og lårmuskelaturen vil påvirke evnen til å stramme i de nevnte regioner.

  (alle som har vært borti airobicinstruktører og “hestejenter” vet hva jeg snakker om).

  Så kvinner, før dere kommer med ytringer som “…store pikker er det eneste som funker for meg”, “…han var så liten at jeg knapt merket at den var inne” eller “…kjekk fyr, men for liten tiss”, vær så snill å ta en nærmere titt på dere selv først. Det er faktisk minst like store forskjeller på vaginaer som på peniser. Og der menn i de fleste tilfeller er smertelig klar over sin egen utilstrekkelighet, er kvinner i hovedsak lykkelig uvitende om at de går rundt med Dovregubbens hall mellom bena. Da hjelper det lite om man heter John Holmes eller Dovregubben for den saks skyld. Det blir som å dyppe den i et vannglass uansett. For å sidet på en annen måte; en slapp vagina er omtrent like spennende som en halverigert penis.

  At kvinner er late i senga og stort sett forventer at vi skal gjøre jobben, er jo en kjennsgjerning. Det har vi menn etterhvert lært å leve med. Men, når dere i tillegg er med på å spre usikkerhet med lite gjennomtenkte kommentarer om penisstørrelse synes jeg det er på tide å ta seg litt sammen. “Stram” dere opp! Begynn å ta litt ansvar selv for at sexopplevelsen skal bli så bra som mulig.

  3. Kvinner er uten tvil de som snakker mest om det. Har forstått det slik at synet av en stor penis kan være meget opphissende for en kvinne (har hatt en del jentevenner opp gjennom åra og dette er visst noe de er skjønt enige om). Menn er imidlertid de som er mest opptatt av det. Kanskje ikke så rart når en tenker på hva som forventes av oss i senga. Ikke bare bør vi være tankelesere, men aller helst godt utstyrt også. Ja, ellers blir man fort det store store samtaleemnet på neste jentevorspiel.

  4. Kølla og Bamsen er mine favoritter

  5. Har heldigvis et meget nært og godt forhold til bamsen min. Et gi-og-ta-forhold kan man si. Noen ganger får han det som han vil og andre ganger er det jeg som er sjefen.

  Til slutt vil jeg bare si noen trøstende ord til mine brødre der ute som lurer på om de har for liten penis:

  Neste gang du møter ei dame som har noe tilnærmet den gamle hovedhangaren på Fornebu mellom beina, og du føler at du ligger og jukker i løse lufta, fortvil ikke – det er ikke deg det er noe galt med.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 250. Fitte  |  februar 4, 2006 at 4:37 am

  Hmm morsomt dette, men du tør vel ikke å skrive om kallenavn på det kvinnelige kjønnsorgan. Hvorfor?

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 251. haha  |  februar 4, 2006 at 4:39 am

  Kaller den for supergrill

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 252. taren  |  februar 4, 2006 at 6:48 am

  Jeg har en penis som er 12 cm lang, og 12 cm tykk(omkrets) Jeg er litt korpulent som man sier og hadde nokk vunnet 1 til 2 cm på å slanket meg noen kilo.

  Jeg sleit med penisen min i mange år og spesielt etter trenig på skolen der vi skulle dusje sammenl. Etter trening hadde den en evne til å nesten forsvinne helt.

  Men jeg har hatt sex 3-5 ganger i uken i snart 9 år med min kone, og hun har fått orgasme hver gang med unntak av første gangen vi prøvte. Det er ikke størrelsen som teller, men samspillet mellom 2 personer.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 253. John  |  februar 4, 2006 at 7:50 am

  Jonas!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 254. Helge Holdhus  |  februar 4, 2006 at 8:03 am

  Samma hva du kaller den, bare du vasker den riktig! (Bruk asan mann).

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 255. PYSA NYHEIM  |  februar 4, 2006 at 8:44 am

  TIL GUTTA,HAR DOKKER IKKE HØRT OM G-PUNKTET. Æ SKAL FORKLARE: OPPE INNE I VAGINA ER ET PUNKT SOM TRENGER STIMULI FOR AT KVINNER SKAL FÅ VAGINAL ORGASME. DA NYTTER DET IKKE Å KOMME MED EN PIKK UNDER 20 CM, Æ E GLAD GUBBEN HAR EN STOR OG TYKK EN, ELLERS HAR Æ KASTA HAN PÅ DØR. DET ER HELT UAKSEPTABELT Å MÅTTE GODTA EN LITEN TYNN EN, NÅR DET FINNES SÅ MYE I STORT OG TYKKT.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 256. Snupp  |  februar 4, 2006 at 8:45 am

  Slektsrøret…

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 257. lars  |  februar 4, 2006 at 10:01 am

  tryllestaven: 12-13cm

  har gledet flere jenter i løpet av årene. sex har med å bruke hele kroppen og ikke bare de få cm penisen består av.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 258. Bingel  |  februar 4, 2006 at 10:39 am

  Det snakkes kun om lengde når man diskuterer størrelse på penis. Det blir feil.

  Vel så viktig er omkretsen/radius/tykkelsen. Den avgjør “friksjonen” mellom penis og vagina og må da være langt viktigere enn lengden?

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 259. Leonard  |  februar 4, 2006 at 11:00 am

  Hmmmm…

  Mye av utfordringen her er vel at jenter snakker om størrelsen, gutter tenker på størrelsen – men skjelden snakker jenta og gutten SAMMEN om størrelsen og prestasjonen/opplevelsen.

  Selv er jeg rundt 15-16 cm, og har i mange år (er nå 31) følt meg usikker etter en noe for tidlig debut i 13 årsalderen… Jeg var sent utviklet og sikker ikke mer enn 8-9 cm – jenta var 16 og jeg fikk vel litt skrekken….

  For noen år siden hadde jeg en vill runde med all slags jenter – og det tror jeg gjorde meg godt, for tilbakemeldingene var meeeeget bra… Ei dame midt i 40-åra var rimelig begeistret for utstyret, og hun sa at størrelsen var viktig for henne.. Da er det jo godt å vite at mine 15 for henne var stor og fin – nå skal det sies at min kuk har en ganske kraftig bøy (som en banan!!) og i rette settingen er den stiv som et jern!

  En av mine partnere kom sikkert 6 ganger i løpet av en hektisk time…

  Så gutter og jenter…. Ta vare på kroppen (snoppen). stump røyken, tren muskulatur. Godt forarbeide gir stålereksjon og opphisset vagina… ja såppass bra at selve samleiet fort kan være unnagjort for begge parter på 1 minutt!! hvis man venter med penetreringen til begge er sprekkferdig, så er det jo som å fyre av en rakett! Eller man kan også ta det heeelt rolig, og i flere etapper, bruk det du har av indexer som stikker ut.. vi har jo tross alt også fingre som kan utrette reneste mirakler!!

  Og som andre har nevnt her tidliger; det finnes enorme forskjeller blandt damene også… Jeg har følt meg liten enkelte ganger (er sammen med ei som er litt vid nå), men jeg har også hatt problemer med penetrering grunnent trang vagina…

  Seek and thy shall find!

  Uansett: Ta en omgang med høvelen en gang i uka.. en barbert pung/penisrot får det til å føle deg større (hvis det er viktig) – samtidig som det hele ser riktig så pent ut!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 260. Kato Kanon  |  februar 4, 2006 at 11:54 am

  Pleier å kalle min for “Harde Harald”

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 261. The American  |  februar 4, 2006 at 12:09 pm

  Kona liker å kalle det for pikk, jeg foretrekker kuk. Kanskje har det med størrelsen å gjøre, veit ikke. Kuk har bare skjulter antydninger til grovhet og større dimensjoner. Psykisk pirring, kanskje?

  Så var det lengde kontra bredde. Lengden har med mannens selvbildet å gjøre. Dess lengre kuken er, dess mer selvtillit en har. Kona mi sier aldri noe om lengden, men er godt fornøyd med tykkelsen.

  Så jeg er heldig, da! Jeg har både selv- tillit og konens tillit. Lykke til gutter!

  Og til #257 Pysa Nyheim:

  G-punktet er slettes ikke 20 cm opp i sjeden (du rekker den med almennelig lange fingrer), og derfor trenger mann ikke lengden i orden for å rekke ho. Få den riktig vinkel, og la kvinnen nyte dine små bevegelser. Kona mi liker faktisk å spoone – med meg inni henne bakfra (liggende), mens jeg leker med klitorisen. Da blir både g-punktet og klitten pirret samtidig. I den stilling får henne som oftest sprutorgasmer.

  20 cm til g-punktet? TULL!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 262. Johan med Gullpeisen  |  februar 4, 2006 at 12:26 pm

  her i området kalles han “peisen”

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 263. Ronnie  |  februar 4, 2006 at 12:31 pm

  Pysa Nyheim: Er ikkje nokon fondsforvalter du..

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 264. Kristin10  |  februar 4, 2006 at 12:36 pm

  Kommentar til #247. Takk for ditt innspill.Jeg beklager veldig at du reagerer på min bruk av terminologien mikropenis. Det er et fagbegrep som beskriver en tilstand hvor penis har en størrelse i erigert tilstand som ofte ligger mellom ca 2,5 centimeter til 7,5 centimeter (en til tre tommer) – noen ganger som følge av manglende testosteron prenatalt, eller andre, genetiske faktorer. Dette kan føre til at det blir komplisert å urinere stående, eller gi vansker i forhold til å gjennomføre samleie. Poenget mitt var at mange menn bekymrer seg uten grunn, og det synes jeg er veldig leit.

  Jeg lover likevel å prøve å være bevisst på ordlyden fremover.

  KS

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 265. -  |  februar 4, 2006 at 12:50 pm

  Mira Craig kaller den “my favourite 10 inch single” i en låt…

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 266. john martin  |  februar 4, 2006 at 12:58 pm

  jeg tror at du er også opptatt av pnisstørrelsen

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 267. Lars  |  februar 4, 2006 at 1:11 pm

  Vell, siden dette er skrevet av en kvinne, så er det tydlig att penis størrelse har mye større betydning an hva jeg personlig har sett det som.

  Antagli så betyr det mye mer for kvinnen enn for mannen.

  Kanskje en grunn for mange samlivs brudd.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 268. creative  |  februar 4, 2006 at 1:25 pm

  det rare er at noen kvinner snakker om en manns størrelse som om han kan noe for det. Akkurat som det er hans egen feil at han er for liten.. nesten som om han ikke fortjener å ha et sexliv bare fordi han er liten.

  med den innstillingen er det ihvertfall ikke rart at man får dårlig selvtillit.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 269. overmodnet  |  februar 4, 2006 at 1:25 pm

  Jeg har for lengst mistet lysten på sex pga alt oppstyret rundt størrelsen. Jeg er pen mann i min beste alder, 27, og har aldri sex. Fokuseringen på store pikker har gjort at jeg med mine 13 cm ikke klarer å utføre noe som helst og kvalme er alt jeg føler når jeg skal pule. Når jeg ser at damer på en måte folanger 20 cm mister jeg livslysten omtrent. Sex er ikke lenger naturlig for meg og ikke en del av mitt liv lenger, skulle egentlig ønske at det var det. Jeg husker at det var en tid når jeg ikke brydde meg om størrelsen, jeg bare pulte liksom og det var det.

  Men sånn er naturen, noen får utdelt mer enn andre ved fødsel.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 270. jente24  |  februar 4, 2006 at 2:00 pm

  til Overmodnet#271

  Synd at noe så trivielt som størrelse skal ødlege. Men 13cm er en del, og det skal nok nå bunn hos mange jenter. Tror generelt at porno industri, og dildo foretningen har forvirret mang en jente om hva som er normalt. For noen er det jo fetisj, da er det ingen som kan måles som stor nok..da er det silikon på en halv meter og like tykk rundt…ikke skal jeg si om det gir nytelse jeg sier bare AU!

  I dag skal vi jo hat sex med samme kjønn, minst ha en vibrator og en dildo, hatt oralsex og skryte av at vi liker det,like å bli tatt hardt i begge hull. Og være så fri gitt at vi ikke kan nyte den enkle reine seksuall akten lengre.

  Glad jeg er enkel. =)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 271. Christian  |  februar 4, 2006 at 2:02 pm

  Pinnekjøttet

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 272. Kristin10  |  februar 4, 2006 at 2:14 pm

  Kommentar til #271. I en blogg med et tema som det aktuelle, blir det mye detaljfokus. Du nevner damer som forlanger 20 cm. I likhet med enkelte menn, finnes det også kvinner som legger lista høyt når de stiller krav til en partner. Noen kan være ganske bråkjekke i måten de presenterer det på også, og da kan man jo bli litt oppgitt – slik som du er nå.

  Jeg velger å tro at en slik holdning ikke er representativt for hva som er vanlig. Jeg vil tro at de fleste kvinnene du treffer er mer opptatte av det som penis henger fast på – det vil si resten av deg. Er de ikke det, tilhører de vel neppe en type kvinner du kunne tenke deg å ha et forhold til uansett?

  Tretten centimeter er helt normalt, og betyr at du er utrustet helt på linje med hva som er vanlig blant nordmenn. Hvorvidt man passer sammen rent fysisk er dessuten på ingen måte et anliggende som bare hviler på mannen. Det vil også avhenge av dybden og elastisiteten på kvinnens skjede. Med tanke på kvinnens orgasme, er det også et moment at G-punktet befinner seg like innenfor skjedeåpningen (på fremre skjedevegg), og altså ikke helt i bunnen av skjeden.

  Jeg håper du kan treffe en flott kvinne, og at du etterhvert kan slappe mer av og stole på at du holder i massevis. Noen ganger er mitt råd at man må rett og slett prøve å gi litt helvete i umulige krav. La centimeter være centimeter, og nyt opplevelsen. Sammen med den rette personen er jeg overbevist om at du kan ha det helt praktfult!

  KS

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 273. Lillemeg  |  februar 4, 2006 at 2:22 pm

  Har størrelsen betydning?

  Ja, men ‘for stor’ er i grunn nesten like problematisk som ‘for liten’. Kjæresten min er perfect sized i min mening, like god å penetreres av som å putte i munnen. Å suge en gigapenis er veldig vanskelig og relativt slitsomt.

  Hvis så; hvorfor dét – og hva er viktigst; lengde eller tykkelse?

  Tykkelse, definitivt.

  Hvem er mest opptatt av penisstørrelse – menn eller kvinner?

  Vanskelig å si, men _vi_ er i hvertfall mindre opptatt av størrelsen på penis enn det menn er av pupper, det er en sannhet uten modifikasjoner ;) Tviler sterkt på at penisstørrelse er noen grunn til samlivsbrudd. I våre dager har man jo gjerne sex før man flytter sammen, og hvis man misliker partnerens kjønnsorgan i utgangspunktet anser jeg det som usannsynlig at man innleder et lengre forhold til vedkommende.

  Hva kaller dere egen eller partners penis?

  Hehe, har ikke noe navn på den, hender jeg fleiper litt og kaller den ‘Stanley’ eller noe sånt (Ford Fairlane: “‘Stanley’… you know, like the power drill”).

  Hvordan er deres forhold til egen eller partners penis?

  Jeg elsker den :D

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 274. andreas  |  februar 4, 2006 at 2:28 pm

  Tror størrelsen har en stor del å si. Selv sliter jeg innenfor sex-livet, har gener som mirakuløst har tryllet fram en 26 cm. Dette kan bli problematisk innenfor soverommets 4 vegger, har aldri hatt sex uten at ei jente har sagt au, eller fått tårer og ikke kan fullføre samleiet. Men jeg er nå i et forhold med en kvinne som jeg verdsetter veldig høyt, det er ulike posisjoner man kan bruke og utnytte når man har sex med en såkalt “porno-pikk”. Helst bør man holde på den helt atmed skaftet slik at man ikke tar inn hele, da blir det dermed bedre for jenta. Har egentlig ikke noe navn på den, for jeg er ikke fornøyd med den, skulle hadd 8-9 cm mindre. Det er vel ikke noe som kan klassifisere som “the perfect cock” Vi er alle forskjellige.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 275. Maria (23)  |  februar 4, 2006 at 2:33 pm

  Hei gutter! :)

  Slapp av! Vi liker dere som dere er!

  Vi er alle ulike, både jenter og gutter. Men er ikke det bare fint da? Er ikke menneskekroppen noe av det vakreste naturen har gitt oss? Det finnes mennesker som er høye, lave, tykke, tynne, hvite og brune. Noen har stor, andre har liten, noen er vide, andre er trange. Er det ikke bare fantastisk, og spennende, at vi er så forsgjellige? Er vi ikke alle vakre, hver på vår måte?

  Når det kommer til penisstørrelse, er dette selvfølgelig et meget ømfintelig tema for mange gutter. Men misforstå ikke, vaginafokus er også et ømfintelig tema for mange jenter. Jeg tror vi på dette området er like forsgjellige alle, jenter som gutter. Nå er det jo slik at en mindre penis vil passe best sammen med en trang vagina, mens en større penis vil passe best sammen med en videre vagina. Sånn er det bare! Men dersom man er to som er glad i hverandre, så er det ingen hindring om man ikke passer så bra sammen “der nede”. Da må man bare være mer litt mer oppfinnsomme.

  Det kommer tydelig ut fra disse innleggene at gutter som har større penis, er generelt stoltere, enn gutter som har mindre penis. Til og med gutter som er godt innenfor normalen, virker litt usikre. Dette skal dere ikke være! 14- 15 cm er en perfekt stor penis for meg hvertfall. Jeg er forholdsvis trang, og dette passer meg ypperlig. Dette gjelder mange andre jenter også. Gjerne veltrente jenter. Jenter som på død og liv må ha en penis på 20(+) cm vet kanskje ikke helt hva de prater om?? Det kan i seg selv ha en “turn- on” effekt, men det er kanskje ikke alle som faktisk greier å nyte dette når det kommer til selve sexen. Jeg tror nok det er like vondt å ha for mye som å ha for lite.

  Ellers, kjære gutter, handler sex om mye mer enn bare penis(/vagina)størrelse og penetrering. Vi jenter elsker at dere er oppmerksomme på oss, og det vi ønsker. Glem ikke tunge og fingrer! Hvis det er et mål å være god i senga, så må dere være i stand til å variere litt. Vær selvsikker, flørtete og sexy, og finn ut hva vi ønsker. Fortell oss også hva dere liker og setter pris på. Glem ikke at det er et mindretall jenter som får orgasme av penetrering alene. Dette er råd til alle gutter, men særlig dere som er under, eller over normalen. Dere kan være helt fantastiske i senga, bare dere vet hva dere skal gjøre. Eksperimeter gjerne med sexleketøy, fingre og tunge, og dere vil bli elsket for det dere gjør!

  Så til slutt, kjære flotte gutter! Ikke glem at vi er alle ulike, og man kan ha mye av de samme problemene, enten man er den som har for stor, eller den som har for liten. Dagens samfunn legger et stort press på oss alle, særlig knyttet til kropp og utseende. Det er visse idealer som gjelder, men som de fleste kan se langt etter. Både for jenter og gutter. Da er det viktig at vi kan frigjøre oss fra overfladiske verdier, forsone oss med ting som de, prøve å se det positive i enhver situasjon og være lykkelige som vi er. Menneskekroppen er et vidunder (i alle sine former og varianter), men vi må ikke knytte hele vår identitet til den, for vi er så mye mer en det!

  NB: Ta det som folk forteller dere med en klype salt. Da dette er er ømfintelig tema, vil det alltid være mange som skryter på seg det ene og det andre, både innen sex og størrelser. Særlig personer som ikke er helt sikre på seg selv. Se heller på statistikker, det gir mye mer realistisk bilde på virkeligheten.

  Navnetips: Ikke overdriv med navnet! (Det kan være litt småpinlig). Ellers er jo “Soldaten” (med “giv akt” og “tre av”) er jo litt morsomt:)

  Ha en fin dag alle sammen!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 276. Anonym  |  februar 4, 2006 at 2:39 pm

  lurer på en sak her.. er d normalt at man blir så nervøs eller ikke er kåt nok til å få den opp? det har hendt meg to ganger nå og sliter litt med det.. av og til noen andre ganger blir jg nervøs når jg skal sette på kondomen (for mine første ganger var d hun jeg hadde sex med som gjorde d) og den slukner.. ender av og til opp med at jg må “fikse den litt” før jg kan gå inni… sliter som sagt med dette.. føler d som et hinder for å holde på med jenter.. noen som kan hjelpe eller har råd? thanks..

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 277. per  |  februar 4, 2006 at 3:03 pm

  Temaet i denne blogger er veldig lite konstruktivt. Vi har fått vite at kvinner diskuterer penisstørrelse i “syforeningen” og alle ha konkludert med at alt under 18-20 cm er uakseptabelt, utilstrekkelig, komisk og latterlig. Da vet vi det.

  Hva har så Kristin tenkt å oppnå med denne bloggen? At de fleste menn med normal penis nå bare må innse at kvinner er uinteressert i alt under “størrelse hest”?

  Når man benytter ord som micropenis bør man på forhånd ha tenkt igjennom hva dette gjør med menn som ikke fyller kvinnenes definisjoner i forhold til målebåndet. I praksis kan slike utsagn medføre at all seksuell selvtillit forsvinner.

  I stadig flere av bloggene om seksualitet i den kulørte pressen er vinklingen hvordan menn kan endres slik at de passer bedre til kvinnens ideal. Det blir stadig mindre akseptert å være vanlig mann. Kninner sier at menn kler seg feil, lukter feil, flørter feil, har for liten penis og elsker feil. Er det rart at seksualitet i stadig større grad får et preg av prestasjoner? Er det et sunnhetstegn at friske normale menn i alle aldre føler de må ta viagra for å kunne prestere i forhold til kvinners påståtte krav? Hvor har det blitt av tanken om samspill?

  Denne bloggen bidrar konkret i den retningen. For hva skal en mann gjøre hvis kvinner entydig mener at penis er for liten til å kunne være av interesse? Hva hvis vi menn skulle sette samme krav om kvinners vagina, pupper eller rumpe? Og hvor har det blitt av clitoris i denne sammenhengen. Min erfaring er at svært mange kvinner er avhengig av stimulering av klitoris for å få orgasme.

  Jeg skulle ønske at vi kunne få en blogg som tok utgangspunkt i de positive sidene med menn og kvinners seksualitet. Denne bloggen har vært svært problemorientert og atter en gang er det menns påståtte utilstrekkeligheter det fokuseres på.

  Jeg har bare en ting å si til alle menn i alle aldre. Ikke mål penisen,- bruk den!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 278. moho  |  februar 4, 2006 at 3:09 pm

  4. Jan Simonsen

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 279.  |  februar 4, 2006 at 3:19 pm

  Min luring der nede kaller jeg for Steve (stiv, tog u’an?) Dens etternavn er forøvrig Mcnaminam!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 280. jingang  |  februar 4, 2006 at 3:28 pm

  sæd dot

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 281. Kristin10  |  februar 4, 2006 at 3:57 pm

  Kommentar til #279. Hei Per, og takk for ditt innspill! Først og fremst ønsker jeg å “ta pulsen” på folk. Jeg er nysjerrig på hva folk tenker og hvilke holdninger de har til dette og andre temaer. Nå er det en gang slik at et utvalg som oppsøker en samlivsblogg på Nettet, er selvfølgelig ikke en representativ gruppe (for befolkningen i sin helhet) – men innspillene er like fullt interessante for meg. Jeg skriver bok, og samler materiale fra mange forskjellige kilder.

  Når det er sagt, vil jeg at du skal skille litt mellom hva jeg faktisk skriver, og hva som er kommentarer fra de som bidrar med sine innspill. Jeg kan neppe holdes ansvarlig for de holdninger som forfektes ute i samfunnet. Jeg stiller spørsmålene, og svarene er ikke alltid behagelige. Slik må det nødvendigvis være.

  Jeg synes også du skal se litt på de innleggene som kommer fra kvinner som sier at “vi liker dere som dere er!” (Maria i #277).Hva begrepet micropenis angår, se mitt svar #266 og forøvrig #274. Du tenker kanskje at jeg som fagperson ikke skulle adressere et slikt spørsmål som penisstørrelse. Det vil det være mange meninger rundt, men jeg mottar utrolig mange henvendelser på temaet, og jeg tror ikke man løser det ved å fortie det.

  Jeg har tro på å gi ordet til folk selv. Når jeg som fagperson står og sier at penisstørrelse “slik og slik” holder i massevis, vil enkelte tenke at det er “terapeut tull”etc (det var nevnt i en av kommentarene). Kanskje er det mer troverdig når noen av kvinnene som skriver inn sier det samme. Uheldigvis får man også enkelte innlegg som ikke akkurat hjelper på prestasjonsangsten, men

  slik er det når man stiller opp en åpen mikrofon. Det er jo også mye kynisme blant folk, men mitt råd er da å velge de mennesker som virker oppbyggelig på enn selv.

  Du kommer med et hjertesukk angående de urimelige krav som stilles til menn, og jeg er så enig med deg. Det samme gjelder for kvinner, også. Vi går i en retning hvor sex i økende grad blir prestasjonsorientert. Det bekymrer meg.

  Da er det flott med innspill som ditt eget: Ikke mål penisen, bruk den!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 282. Bjarne  |  februar 4, 2006 at 4:04 pm

  Det er vel ingen grunn for den gjennomsnittlig utstyrte mann til å gå rundt å bekymre seg for at det finnes noen damer som er så vide at de trenger en pikk på over 20 centi. Det er kun deres eget problem. For å ta et enkelt overslag over hvor mange som er aktuelle partnere for disse utvidede individene:

  Det er ca. 2,2 mill menn i Norge.

  ca 40 % er mellom 0-16 og 60-100 og faller sannsynligvis vekk fra utvalget, da sitter vi igjen med ca 1,3 mill. Ytterligere 15 % av norske menn vil falle bort av religiøse grunner, slik at kun 1 mill er igjen. Av denne millionen har vel 5 % stor nok penis, altså 50 000 stk. Men da faller ytterligere fra som følge av overvekt, narkomani,uføretrygd, kortvoksthet, homoseksualitet alkoholisme, sjenerthet osv.

  Til slutt sitter våre vide venner igjen med 3 menn som kan tilfredstile dem, Hassan fra Bjølsen, Hans Georg fra Karasjok og han Bjarne fra Grong. Moro for de tre, synd for de damene det gjelder, uinteressant for resten av oss.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 283. Per alvsvåg  |  februar 4, 2006 at 4:09 pm

  BRUKER MANGE JENTER TANGA/G-STRENG????????

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 284. noko rart  |  februar 4, 2006 at 4:09 pm

  Hvor lang skal et normal pikk vare da? 15cm

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 285. Boromir  |  februar 4, 2006 at 4:30 pm

  Etter Ringenes Herre har jo et nytt uttrykk kommet på banen:

  ‘Gondors Horn.’

  Da vil jo setningen ‘blow the Horn of Gondor’ få visse andre meninger enn Mr Tolkien opprinnelig hadde i tankene.

  Se forøvrig http://www.ealasaid.c... for underholdende litteratur omkring Ringenes Herre-temaet.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 286. -  |  februar 4, 2006 at 4:47 pm

  min måler 21 og jeg kaller den Steve Dick!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 287. Target_Aquired_  |  februar 4, 2006 at 4:53 pm

  Hvorfor vil alle være anonyme i denne tråden! Vi snakker bare om sex….

  MAn har da hatt sex i mange tusen år så hvordfor skal man skjemmes! Sex er da helt naturlig!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 288. -  |  februar 4, 2006 at 5:22 pm

  Stivert! :P

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 289. -  |  februar 4, 2006 at 5:30 pm

  jeg hadde sex med moren til en kamerat en gang og det er den beste sexen jeg har hatt noen sinne,

  jeg følte at jeg klarte å fylle henne opp helt til randen….!!!!!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 290. pettern  |  februar 4, 2006 at 6:05 pm

  sjæfen

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 291. David John jr.  |  februar 4, 2006 at 6:12 pm

  Vel …

  Jeg skjønner fortsatt – etter all lesningen – hvorfor det ikke fokuseres mer på kvinners evne eller mangledende sådann til å kunne k n i p e???

  Det er jo faktum at nettopp dette ville legge hele størrelsesdebatten død – og de (kvinnene) ville jo ha en egennytte av det når de begynner å komme opp i de 50. Jeg sier ikke mer og de som ikke skjønner det kan jo spørre Spitzy her.

  David John jr.

  ps… hva jeg kaller min???? …..Ingenting, men SKULLE jeg kalle den noe i denne internasjonale verden måtte det vel bli:

  ODD WILLY

  :-D

  ds

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 292. per  |  februar 4, 2006 at 6:14 pm

  Til #283 – Kommentar fra Kristin

  Takk for kommetaren på mitt innlegg. Jeg har ikke lest alt du skriver i andre blogger så jeg skal ikke tillegge deg noen meninger. Men det er nå uansett sik at dette emnet om seksuell tilstrekkelighet har medført en eksplosiv vekst i silikonbryster, mislykkede penisforlengelser, kjempeomsetning av potensmidler og ikke minst mange ulykkelige sjeler som trekker seg bort fra et potensielt berikende seksualliv. Man kan jo bare se i denne bloggen,- jeg får virkelig ondt av folk som føler stemplet som mindreverdig fordi man tror penisen er for liten. Å høre at venninnegjenger sitter og utveksler erfaringer om dette hjelper ikke, spesielt når konklusjonen blir en bekreftelse av det man fryktet.

  Så når man tar opp et slikt tema på nettet må man ta høyde for at noen får “bekreftet” sin utilstrekkelighet uten at det er grunnlag for det. Varsomhet kan være et stikkord her. Kvinnen bør i alle fall vite at menn uten seksuell selvtillit ikke hjelper særlig i et parforhold. Da blir paret skadelidende.

  Det gjelder med andre ord å få hverandre inn i flytsonen. Dyrk det positive og bygg selvtillit på den måten. Jeg synes alt for mange av blogger og artikler om seksualitet er så problemorienterte. Det har kvinner fått lide for i mange år og nå virker det som at menn er på veg inn i samme blindgate. Vi får kun vite hva som er feil med oss. Bortsett fra et par hederlige unntak i denne bloggen er det kvinners definisjon på mannens utilstrekkelighet som dominerer.

  Jeg kjenner ikke til tema for boken din. Men jeg tror virkelig at både menn og kvinner trenger å få vite mye oftere at de er mer enn gode nok slik man er. Jeg sier ikke at du har bidratt mer negativt enn andre her, men når man ser på totaliteten i media om seksualitet, så domineres bildet av kvinnelige “rådgivere” som naturligvis ser ting best fra det den kvinnelige vinkelen. Som mann synes jeg ofte at kvinnelige seksualrådgivere tar feil, og av og til avsløres det en manglende forståelse for mannens seksualitet.

  Jeg ser fram til neste blogg. Kanskje den kan ha en vinkling som går på hva som er det mest positive med kvinner eller menns seksualitet? Går det kanskje an å skifte fokus fra fysiske forutsetninger til en smule kåthet og glede?

  Jeg vil uansett ønske deg lykke til med boken din. Jeg håper den kan ha en positiv vinkling både på det å være kvinne og mann. Jeg tror ikke en blogg om kvinners vaginastørrelse vli bringe noe godt med seg.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 293. Mimmi  |  februar 4, 2006 at 6:21 pm

  hei gutter.

  Jeg blir litt trist når jeg hører at dere sliter sånn med selvtillitten pga penisstørrelsen. Samboeren min turte ikke å ha sex med meg før to mnd hadde gått etter at vi hadde blitt sammen, fordi han var for redd for at jeg syntes den var for liten.

  Den ser nemlig ikke spesielt stor ut i slapp tilstand, men den firedobler størrelsen sin i erigert tilstand. Mye av penis ligger jo inne i kroppen.

  Uansett….jeg elsker kukken til samboeren min, og jeg er så heldig at jeg får leke med ham når jeg vil. Jeg komplimenterer den så ofte jeg kan, fordi det bygger selvtillitten til kjæresten min, og det gjør også selvtillitten hans bedre. Jeg blir nesten litt kåt av å skrive dette jeg… :)

  Jenter som klager over for liten tiss; Prøv å tenk på guttene litt også da…. i dag fokuseres det jo sånn på at kvinnen skal nyte….men mannen har jo like mye rett på det han også. Gi komplementer og vis at dere nyter, så skal jeg love dere, innsatsen hos guttene øker!

  Ønsker alle et deilig sexliv :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 294. observer  |  februar 4, 2006 at 6:32 pm

  Jeg har lest de fleste innleggene, men synes at Maria under 277 var veldig bra.

  Hun er tydeligvis ikke av den barske typen som mange av de andre.

  De fleste liker damer med store fine bryster og fin fassong og jeg forstår at kvinner også har forskjellig synspunkt på størrelse.

  Jeg har selv 14 cm og det har fungert bra og da er det godt å få en tilbakemelding på det.

  Hadde jeg kunnet bestemt selv hvordan jeg ville ha vært skapt så hadde jeg lagt på et par cm. uten at det ville bety så mye kontra damene.

  Jeg ville ha hatt en bedre selvtillit i oppveksten da jeg til tider har følt at den var liten sammenlignet med en del andre.

  Jeg tror mange har hatt samme følelse.

  Damer har ikke det problemet og bør vel tenke seg mer om hvordan de uttrykker seg.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 295. Fornøyd jente i dag  |  februar 4, 2006 at 6:57 pm

  Har ved to tilfeller kommet ut for velutstyrte menn som regelrett seilte så lenge på størrelsen at de helt glemte at friksjon oppstår på grunn av bevegelse…

  Makan til nedtur, mener – det nytter ikke å komme med verdens største sprittusj og tro at det kalles sex bare man er inni dama..

  Til dere menn der ute som tror at alle damer vil ha 20 cm og større: Tull og tøys! Til tross for at jeg ikke har født, har jeg hva en søt mann kalte “stor takhøyde”, med andre ord burde jeg foretrekke stor, større størst. Men for meg er det ideelle noe omtrent på størrelse med en dorullhylse, verken mer eller mindre. Har en vib som er kortere enn en kulepenn og bare halvannen cm bred, og den fungerer utmerket!

  Stress ned, folkens, vi lever bare her og nå, med det naturen har utstyrt oss med. La oss derfor være glad for at vi i det hele tatt er i stand til å nyte sex, og feire helga med å være litt snill med oss selv eller den vi er glad i :-) ))

  Skål for Steven, Harald, pilten, stakan, kjakan og hva det måtte være, uten dere hadde ingen av oss vært her! :-) )

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 296. Mr  |  februar 4, 2006 at 7:19 pm

  Hmm, leser over at jenter ikke har det bra når kølla er liten.. noe jeg forstår.. men det som er intresangt er jo HVA mener dere egentlig er liten?

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 297. -  |  februar 4, 2006 at 7:26 pm

  ey, du #125.. vi bruker jo faktisk d latinske navnet på mange andre kroppsdeler og muskler då.. f. eks. bicep og tricep.. og gluteus maximus, som e ræven=p

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 298. -  |  februar 4, 2006 at 7:29 pm

  det gylne snitt.. the golden divine, som Leonardo da Vinci sa..

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 299. fruen i huset...  |  februar 4, 2006 at 9:16 pm

  Jo størrelsen har noe og bety… men det er faktisk bedre med en tykk enn en lang…Og tror at menn fles er mere opptatt av str. enn damene.

  Men når det er sakt så er det ikke til og komme fra at for og få fantastisk sex så må kjemien stemme mellom to personer, ” menn er som god gammel årgangs vin, de blir bedre og bedre med årene”

  Elsker pikken til min mann som har fått navnet ” WONDERBOY”… og vi har mye kjekke stunder sammen :-)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 300. bamse brakar  |  februar 4, 2006 at 9:52 pm

  Jeg kaller han den gyldne halvmeter. Ikke uten grunn heller.

  Tror egentlig at det er de som ikke får seg så ofte som tenker mye på penisstørrelse. Mens de med et aktivt sexliv ikke er så opptatt av det, fordi de vet at når man er kommet så langt som til sex, er alt annet glemt. Dama får ta til takke med det hun får, alt annet er bare uhøfflig.

  Ikke som jeg begynner å le om dama har litt mindre pupper en forventet fordi hun har firedobble innlegg i bhåen, eller at hun ikke har den rumpa som innpakkningen lovet…

  En kompis av meg bruker å si: Fitte er fitte uansett hvilket stativ det står på.

  Kanskje det er noe i akkurat det?

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 301. -  |  februar 4, 2006 at 10:44 pm

  Hånet og mobbet av gutta i dusjen, gjorde at jeg trakk meg vekk fra idretten, senere er jeg blitt far til fire, med tre forskjellige mødre, før jeg ble hundset og trakkasjert av en venninde gjeng på en lokal pub på et lite tettsted, nå har jeg gått uten ei dame i tolv år p.g.a dette, følsomme greier hva? Jeg er 13 cm. erigert.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 302. Bøg  |  februar 4, 2006 at 11:17 pm

  halla! min kuk er 47cm! er det greit eller jenter? desverre er jeg bøg! haha!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 303. -  |  februar 4, 2006 at 11:37 pm

  Jag kan ikke unngå å ha sympati for personer som blir behandlet som innlegg nr. 303 beskriver. Å trakkasere og hundse med en person som ikke har like stort utstyr som de andre kan vel ikke være noen glede.

  Hadde den enkelte forstått hvordan en person føler seg innvendig ved å bli behandlet slik så hadde de heller tatt vare på personen.

  Jeg kunne selv ha blitt en god og kanskje en av landets beste idrettsmenn, men valgte å holde meg unna miljøene med tanke på baksnakkelse.

  Jeg har forsåvidt hatt det bra og fått tre barn med samme kone.

  Men til tross for det gikk jeg glipp av viktige ting jeg kunne ha opplevd på grunn av min sjenanse.

  Samfunnet er gjennomsyret av skadefro mennesker, men guskjelov finnes mange sympatiske blant oss.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 304. jan arvid  |  februar 5, 2006 at 12:27 am

  kaller min for Tomas jeg ;)

  ja, er hetro =p

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 305. conox  |  februar 5, 2006 at 1:07 am

  synes egentlig at dette blir litt tåpelig, alti må menn gjennomgå! :(

  men ja, størrelsen har noe og si, men om dama di kan knipe eller i det hele tatt engasjerer seg litt i senga har MYE mer og si!!

  min er 19cm, har kun fått bra tilbakemeldinger på den… Men har hatt mye dårli sex rett og slett av den grunn at dama ikke “er med”.

  Og det er da jeg mener at alt ansvaret og alt jobben, alle flørtinga og alt kritikken skal sendes rett mot mannen, det snakkes om likestilling hele tiden, og jeg mener vi er kommet så langt etterhvert at dama kan engasjere seg like mye som mannen!

  å min kuk blir kallet for: Kjakan eller kompis =)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 306. Elsker`n  |  februar 5, 2006 at 1:13 am

  Artig diskusjon. Selv er jeg den stolte eier av en 14cm erigert penis, og selv om jeg kunne ønske meg noen cm ekstra, så har jeg klart meg ganske bra.. Men jeg slutter aldri å forundre meg over variasjonene i vaginaer. For en stund siden hadde jeg sex med en jente som var 185cm høy(og jeg er en liten kar på 166cm) og hun var kjempetrang(!) og hadde absolutt ingen innvendinger mot min lille “skinnpistol”, fantastisk sex….

  Det vil alltid være jenter som foretrekker store peniser, og det vil alltid være gutter som foretrekker trange vaginaer.. :-)

  Det gjelder bare å finne den rette….

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 307. bølle  |  februar 5, 2006 at 1:22 am

  Kallern for haggbart jeg! Har vel 17-18cm og har aldri fått klager.. hu første jeg var sammen med var omtrent som å duppe den i ei bøtte med varmt vann… så blei jeg sammen med ei anna og det var så trangt at det gjorde rett og slett vondt å ha sex! Så har det vært litt av hvert… men min erfaring er at ting går seg litt til! Er hu veldig trang vider den seg ut til den passer til min sånn passe. Er den veldig vid kan du jo alltids be henne trene litte granne med fingeren.. men blir veldig provosert over jenter som sitter og snakker om størrelsen på penis og glemmer heilt at vi gutter HATER å ha sex med ei jente som er vid som ei vannbøtte! AMEN!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 308. kewlekar  |  februar 5, 2006 at 2:41 am

  bernard!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 309. Skansen  |  februar 5, 2006 at 2:45 am

  Monsieur lePikk

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 310. (x)l-mann  |  februar 5, 2006 at 3:31 am

  Mange kvinner er opptatt av størrelsen, dog ikke like mye som menn. Jeg er heldigvis godt utstyrt og treffer en rekke kvinner og (gifte og single) og par gjennom ulike kontaktsteder på nettet. Annonsen er vinklet mot at jeg er velutstyrt, og jeg ser av responsen at størrelsen er viktigere for kvinner enn man kan få inntrykk av når man leser sex-spalter. Der kan det virke som om størrelsen nærmest er likegydig for de fleste kvinner.

  Gjennom partreff er det klart at menn også er meget opptatt av størrelsen. Det kan selvsagt hende at de mennene som jeg treffer i partreff er mer nysgjerrige enn andre menn og de blir fascinert av å se sin partner bli tatt av an større mann.

  Så lenge pikken har en normal lengde er tykkelsen viktigst. For noen kvinner er likevel lengden viktig for å oppnå orgasme, da de er avhengig av å ha den helt i bunn mens man støter/masserer penishodet i korte bevegelser mot bunnen. For voksne/erfarne kvinner er det ikke noe problem å ta imot en stor mann.

  Når deg gjelder vagina-dybde kan jeg av erfaring bekrefte at mange kvinner har plass til over 20 cm. Riktignok ikke hvis den “hamres” inn, da blir det ofte smertefullt selv om de har plass til mer ved en forsiktig innføring. Man kan selv prøve med sexleketøy når hun er god og våt. 10-12 cm vaginadybde er BS, må være basert på antakelser, eller målt i et miljø hvor kvinnen ikke er opphisset.

  Jeg er selv 20 lang og 5,5 bred og har alltid fått den på plass, riktignok av og til med forsiktighet.

  Jeg er fornøyd med utstyret mitt, det har gitt meg mange gode stunder. Nå er det til og med akseptert at man kan fortelle om størrelsen til damer man flørter intimt med. Da blir av og til veien til sengen mye kortere:-)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 311. kommentar  |  februar 5, 2006 at 3:49 am

  Tykkelse har kanskje litt å si. Lengde i mindre grad. Er ihvertfall min erfaring.

  Navn? Hvorfor det? Har dere navn på kneskålene?

  Tror hverken han eller hun har glede av å diskutere størrelse hvis kvelden har utviklet seg slik at begge har bestemt seg for at den skal bli fin.

  Lykke til!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 312. Anonym  |  februar 5, 2006 at 9:08 am

  Det blir mange tunge dager når man er 30 år, jomfru og liten der nede. Jeg lever vel i dag fordi jeg ikke har hjerte til å forlate min mor og søster så altfor tidlig. Å lese at jeg er normal hjelper ikke. Den er så skammelig liten i slapp tilstand og tykkelsen er ikke noe å skryte av.

  Det er dessverre ikke sex jeg “savner”, det kan man jo betale for. Det at jeg aldri får oppleve å vile hodet i fanget til en jeg elsker, mens hun kjært stryker meg gjennom håret, får meg nesten i tårer. Jeg har innsett at jeg vil leve livet ut enslig og ensom. Hadde jeg bare hatt noen minner fra fortiden om hvordan det var ..

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 313. Iren_E  |  februar 5, 2006 at 1:16 pm

  Kjære Kristin,

  Du lar være å kommentere mitt spørsmål til deg, #179

  Er det fordi det ikke har allmen interesse?

  Iren_E

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 314. Iren_E  |  februar 5, 2006 at 1:30 pm

  #314.

  Jeg har, og har i mange å hatt, et rikt variert og spennende sexliv. Mange menn har gitt meg utrolige opplevelser. UANSETT størrelse på utstyret, og uansett kroppsbygning forøvrig. Det eneste mine leskere og kjærester har hatt felles er selvtillit. Slik jeg ser det er det faktisk bare det du mangler. Sex kan læres. Hvordan man tilfredsstiller meg kan jeg lære bort i løpet av noen små timer. Hvor stor pikk du har betyr nada. Bare du elsker meg og gjør alt for meg er jeg meget lett å tilfredsstille.

  Bimboer som bare er ute etter størrelse får et overfladisk sexliv. Gå ut på byen og treff oss andre. Det er mange av oss her ute som kan gi deg så uendelig fine opplevelser. Både et fang å legge hodet ditt i og en duft av kjønn du ikke klarer å stå imot. Så det er bare opp til deg om du tør å ta imot.

  Iren_E

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 315. Kristin10  |  februar 5, 2006 at 5:32 pm

  Hei Iren! Som svar på din henvendelse i # 315 og ditt spørsmål i #179 – når jeg snakker om krumming av penis som indikasjon for kirurgi – med tanke på analt samleie – er det i utgangspunktet med henstilling til personer med en homofil orientering. Tiden da våre kjønnsorganer ble sett på utelukkende som forplantningsorganer er definitivt forbi. Det å kunne ha et tilfredstillende seksualliv er en viktig del av mange menneskers opplevde livskvalitet. Håper det gir deg svar på det du etterspurte.

  Mvh KS

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 316. Iren_E  |  februar 5, 2006 at 7:06 pm

  #317

  Jeg forstår nå hvorfor du egentlig valgte å ikke svare på dette spørsmålet.

  Iren:)E

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 317. Kristin10  |  februar 5, 2006 at 7:14 pm

  Hei igjen, #318. For ordens skyld, det var ikke et bevisst valg og ikke svare deg. Jeg har desverre ikke kapasitet til å svare på alle henvendelser direkte, da jeg tidvis har en enorm pågang – både på bloggen og til min elektroniske postkasse. Jeg vil likevel takke dere alle for både spørsmål og innspill. Fortsatt god helg!

  KS

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 318. Black Man  |  februar 6, 2006 at 8:41 am

  Hei.

  Min afropenis er på folkemunnet kalt

  ALABAMA BLACKSNAKE

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 319. johndy  |  februar 6, 2006 at 9:01 am

  Når jeg har lest gjennom store deler av kommentarene, mener altså de fleste jenter at størrelse har en del å si (litt forskjellig med tanke på lengde vs tykkelse).

  Så, hva er en god størrelse da?

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 320. Helene  |  februar 6, 2006 at 9:25 am

  Samboeren min kaller den Apekaten av alle ting….

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 321. -  |  februar 6, 2006 at 10:49 am

  #321:

  Jeg har også lest alle og mener de fleste sa det bare er et problem om den er ekstremt liten/stor?

  Jeg tror hvis jeg summer opp de størrelse som er her og deler på antallet, så blir vel snittet på 17 cm. (Altså lyver gjennomsnittet med et par cm)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 322. Tom  |  februar 6, 2006 at 4:05 pm

  Hurratutten og Morrosnoppen! :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 323. Magne  |  februar 6, 2006 at 5:15 pm

  Yoghurt-rifla, blodbamsen, gla’-kjeppen er morsomme navn

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 324. Beltesnabb  |  februar 7, 2006 at 1:48 am

  Har litt lengre og tykkere en snitt. Har likevel opplevd under samleie med en del jenter at vagina utvides så mye(og kanskje kombinert med mye fukt) at friksjonen forsninner. Man får følelsen av å jukke i løse luften og det er faktisk betydelig tyngre for rygg og mage, hehe. Men erfarer at med å eksperimentere med en ørliten variasjon av stilling og senkning av jukketempo etc så tilpasses det igjen. Man kan jo kanskje også tørke kuken litt på dyna eller oppfordre damen til å trene musemuskler men begge deler kan oppfattes som litt bob-bob kanskje. Noe av poenget her er å belyse at menn med helt ok utstyr kan oppleve slikt og tro at “hadde den bare vært litt større så…” men det er tildels en illusjon. Jenter kan også feilaktig tro at friksonens uteblivelse kun kommer av penisstørrelsen. Åpen for uenigheter dog, men håper alle er enig :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 325. -  |  februar 7, 2006 at 9:42 am

  Det er ikke størrelsen som teller men meter per sekund!!

  Vi kalle er den for tassen, tissefungus, fungus, galatippen og det finnes så mange navn. Det er jo også vanlig å kalle den for lille og mannens navn.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 326. Ingvild  |  februar 8, 2006 at 8:21 am

  Den må være stor….er ikke snakk om annet. De små gir ikke nytelse i det hele tatt.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 327. Normal  |  februar 8, 2006 at 10:14 am

  Mye bra tilbakemeldinger her. Blir litt oppmuntret når jeg leser fra jentene at de liker “normale” pikker. Jeg har selv en på 16lang og 13 rundt. Og har i de senere tider slitt litt med å tro at den er for liten. Men og som guttene her inne skriver at det er stor variasjon mellom damene gjør at jeg ikke føler at jeg har liten pikk lenger. Har ikke hatt så mange sexpartnere, 5stk er det vel. Og kan ut i fra det ikke si så mye om vaginastørrelse siden 4 av de var ONS og den siste nå er fast forhold.. Men En ting jeg gleder meg til er å få prøve mange nye vaginaer! Selvom det ikke går akkurat nå siden jeg har dame :) Har en side som kan være ok å lese for de som tror det har liten pikk. Den kan være litt røff, men ikke gå glipp av sluttstykket!

  http://www.penissized...

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 328. -  |  februar 8, 2006 at 1:43 pm

  Blir full av dårlig selvtillit her over å lese de fleste innleggene, er selv ca 10 cm lang og ikke mer enn 10 cm i omkrets. Sliter med å finne en kondom som SITTER. Har sikket vært uheldig med de jentene jeg har truffet også, for få om ingen, har gitt klare positive signaler.

  Da snittet ikke er 20 cm i lengde og omkrets burde kanskje de tøffe jentene her heller være flaue over å være så “vie”.

  Hilsen anonym

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 329. Bella  |  februar 8, 2006 at 2:44 pm

  Størrelsen teller!!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 330. Bella  |  februar 8, 2006 at 2:47 pm

  Til #330: Jeg er ikke flau over å være så vid at jeg kan føde et barn… Beklager, men jeg velger å tro at du skrev det bare fordi stoltheten din er ødelagt!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 331. Yeahoo  |  februar 8, 2006 at 6:19 pm

  Meterstokken:D

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 332. BikerBoy  |  februar 13, 2006 at 10:08 pm

  Noen her som kan si meg hva gj. tykkelse egentlig er? Eller hva dere kvinner fortrekker?

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 333. Balder  |  februar 14, 2006 at 2:35 pm

  Stoltheten kalles “Brutus” blant damer. Selvfølgelig fordi en dame døpte den det, og at jeg umiddelbart adopterte kallenavnet;-)

  Kona sier forresten “kuk”, ettersom “pikk” for henne passer best på de litt mindre.

  Størrelse? Hmmm…lengde uvesentlig, omkrets 16,5. Om jeg er glad i den? Selvfølgelig :-D

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 334. Bent  |  februar 18, 2006 at 2:59 pm

  Mulig jeg er litt rar, men jeg innbiller meg at det er bedre å være pen enn stygg, bedre å ha stor penis enn liten, bedre å være rik enn fattig, bedre å ha høy status enn lav osv

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 335. lailaannamaria  |  februar 18, 2006 at 3:09 pm

  Det er vel kanskje ikke så pent å si det men hva med “get a life”?

  Jeg skjønner folk kan ha problemer, men penisen er ikke akkurat det første jeg tenker på når jeg tenker over hvordan verden er og hva som trengs for å gjøre den bedre…..

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 336. Casper  |  februar 28, 2006 at 4:29 pm

  Dama kaller pikken min “Prinsesse Sofie”

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 337. Biologi-påsern  |  mars 9, 2006 at 9:10 pm

  Til #207: “”Naturlig seleksjon” betyr ikke hva (hun tror) kvinner har “valgt” opp igjennom menneskehetens utvikling, men hva NATUREN har utviklet ved at menn med små peniser eventuelt har dødd ut [...] Men hovedpoenget er likevel at kvinner slett ikke har valgt seg ut menn, i historisk tid, og hvertfall ikke etter størrelsen på snoppen.”

  Seksuell seleksjon (http://no.wikipedia.o...) er basert nettopp på at partneren, i de fleste tilfelle hunnen, velger ut de egenskapene hun setter pris på. Det er sant at i historisk tid har kvinnene oftest hatt lite å si i valg av partner, men det er de siste 5000 årene. Menneskearten hadde utviklet seg i hundre tusener av år før det.

  Vi vet veldig lite om menneskene i forhistorisk tid. Blant våre nærmeste slektninger av menneskeapene i dag er det noen hvor hunnene er underdanige hannene og andre hvor de er tilnærmet likestilte.

  Men gitt at menneskehanner er uvanlig godt utstyrt, en gorillapenis er på rundt fire cm, og at menneskehunnene har uvanlig tilfredstillende orgasmer, så er det ikke urimelig å tro at kvinnene gjennom årtusenene har hatt litt å si på utviklingen.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 338. mekkern  |  mars 11, 2006 at 11:35 am

  Det snakkes bare om størrelsen på pikken.

  Hva med vidheten til dama? De fleste menn vet at det er stor forskjell på damers størrelse.

  Sånn sett har det like mye å si om dama er trang eller vid, som om han er stor eller liten.

  Men det er ikke POLITISK KORREKT å si!

  Kvinner, kjøp dere kuler og begynn å trene!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 339. Best  |  juni 12, 2006 at 3:23 am

  Her var det mye interessant lesing gitt. Men siden det er så lenge siden siste post, så er det vel på tide med en ny ;-)

  Fikk en reklamelighter en gang, av den lille sorten, og firmaet profilerte seg med slagordet “Ikke størst – men BEST!”

  Og det kan vel ofte gjelde for hvordan størrelsen på lillegutt oppfattes. Jeg er ikke størst – men BEST! :-) Har hatt endel trekanter, med 2 gutter og ei jente, hvor kompisen er “i overkant” og jeg selv er spot on på snittet i lengde og kanskje noe over i omkrets. Av ukjent grunn foretrekke damene en ridetur på kølla mi fremfor kompisens…

  Tror forresten at det går litt sport i å like dem størst mulig blant damene, om en er fornøyd med en gjennomsnittlig så er kanskje ikke det noe å kringkaste til venninnene når de diskuterer baseball-bats??? Så lyger man på seg litt andre preferanser på samme måten som menn kan lyge på seg et par extra cm…

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 340. Sukker-gift  |  juli 12, 2006 at 9:26 am

  Dette temaet har selvfølgelig vært diskutert i venninnegjengen, eneste gang noen har klaget var da Karianne på en søndag proklamerte: Da vi kom hjem til han og han tok av seg buksene skvatt jeg. Jeg dro hjem det ble ikke noe sex, han hadde jo et drapsvåpen i bokseren.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 341. ikke helt jomfrue;)  |  oktober 23, 2006 at 9:57 pm

  Jeg er jente og for min del så er ikke størelsen så veldig viktig. Jeg bruker å bli “redd” hvis jeg ser at typen jeg liker har den store kuken. Da begynner jeg å tenke om d blir vont når vi har sex og slikt. Jeg vil heller ha en litt liten enn en et svært balltre.

  Tykkelsen på jniot på menn er mye viktigere enn at den er lang. Vi kjæresten min hadde hatt en penis på tykklese med en blyant så hadde jeg ikke vist hva jeg skulle gjøre.

  JEg tror generelt at menn er mer opptatt av størelsen på penis. Kvinner tenker vel bare på at mannen kan tilfredsille dem på en bra måte at junior kan reise seg o slikt ;)

  JEg har mange forskjellige navn på min partners penis. Junior, lille (navnet på min partner), enhjørningen.

  JEg synes jeg har et meget fint å kjærlig forhold til penisen til min kjære. Den er helt perfekt i mine øyne.:D

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 342. Annonym.mainn  |  november 5, 2006 at 11:36 pm

  Hei, jeg er en sjenert gutt på 20 år.

  Har en penis på ca 12-13 cm.

  Har jeg noe å være redd for eller nervøs for? Er jomfru!

  Hadde vært fint med ett svar :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 343. G14  |  november 5, 2006 at 11:46 pm

  hey!

  tror helt klart størrelsen teller.. jenter som har sett min sier den er perfekt, den er rundt 15,5cm.

  og mitt favoritt kallenavn er selvfølgelig: HØVDINGEN

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.Tilbakesporings-URL

Sider

Kategorier

Kalender

februar 2006
m ti o to f l
« jan   mar »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Articles

 
Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00